AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

A NAV-nál is beindult a szezon

A NAV idén is megejti az immár hagyománnyá váló nyári ellenőrzéseket, így valószínüleg az idei nyár is érdekes híreket fog termelni ezekkel kapcsolatban.

Libaárusokat fogott a NAV

Több csatornán is emlegetik, hogy a NAV idén nyáron is fokozottan ellenőriz, így érdemes a vendéglátóhelyeknek, fesztiváloknak és úgy általában mindenkinek felkészülnie, hogy az ellenőrzés után ne fájjon a feje senkinek.

A sok ellenőrzés általában sok érdekes hírt is szül a nyári időszakban, a tavalyi évben is történtek emlékezetes fogások, mint például a jósnő, aki nem látta előre az ellenőrzést.

Az idei évben belekerült már a híradások közé a hihetetlen mennyiségű cukorról készült számlával lebukott csalók esete, azóta azonban újabb fogás történt.

Libakereskedőket fogott a NAV
Libakereskedő bűnszervezetet füleltek le napokban, amely 11 tagjának tevékenysége 235 millió forintos kárt okozott. A leleményes elkövetők felvásárlói jegy nélkül jutottak az állatokhoz, majd azokról a két cég fiktív számlákat állított ki. A próbálkozás nem járt sikerrel, így a nyomozók 365 millió forint értékben foglaltak le az elkövetőkkel kapcsolatos ingatlanokat, gépjárműveket, valamint a szervezet vezetője is szegényebb lett a lakásában található értékes festményekkel, valamint a lefoglalásoknak köszönhetően bankszámlája is jelentősen megcsappant.

Hogy Ön ne járjon így
Az üzleti életben nem éri meg madárnak lenni, így ha az idei nyarat is szeretné nyugalomban eltölteni és egy esetleges ellenőrzés során nem szeretné, ha súlyos összegek repülnének ki a zsebéből, használjon minden esetben jogkövető szoftvereket, amelyek megkímélik a felesleges izgalmaktól. Az AXEL PRO Számlázó Programmal megkímélheti magát az idegeskedéstől, hisz szoftvereinket a NAV-val folyamatosan egyeztetve és az aktuális jogszabályok ismeretével fejlesztjük, így a munka végén valamint a szabadság alatt is nyugodtan élvezheti a nyarat.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!