AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Mentsük meg együtt a Földet!

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a környezettudatos működést, ennek köszönhetően elnyertük a LOWCO2 környezetvédelmi minősítést.

LowCO2A LowCO₂ védjegy garantálja, hogy az adott cég nagy figyelmet fordít a környezet megóvására és működésében is igyekszik ennek megfelelően eljárni. A magyarországi szoftvergyártó cégek közül elsőként cégünk nyerte el a védjegy használatának jogát.

Számunkra is fontos a globális felmelegedés megfékezése és a környezetvédelem, így a minősítéssel egyidőben 2 tonna széndioxid kibocsátást ellentételeztünk egy zöld projekt támogatásával, valamint cégünk nevében egy darab oxyfát ültetnek el egy óvoda vagy iskola udvarán, így mi is hozzájárultunk a klímaváltozás megfékezéséhez.

Óvd a környezetetMűködésünk során folyamatosan szem előtt tartjuk a környezet megóvását, így irodánkban kizárólag ledes világítást alkalmazunk, mely köztudottan sokkal energiatakarékosabb a hagyományos izzóknál, valamint az egész irodában sok nagy ablak található, így ha nem szükséges, nem használjuk a lámpákat, ezzel is energiát megtakarítva. Alkalmazottaink 100%-a tömegközlekedéssel illetve kerékpárral jár munkába, ezt zárható kerékpártárolóval és a tömegközlekedés támogatásával tesszük lehetővé részükre. Irodánkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot és sok zöld növénnyel rendeztük be, mert így a munkakörnyezet is sokkal kellemesebb, valamint a növények köztudottan sok oxigént termelnek.

Szoftvereink kialakításánál figyelembevettük, hogy lehetőségük legyen ügyfeleinknek is óvni környezetüket, így szinte minden adat e-mailben is küldhető akár ügyfeleik, akár a könyvelők részére, ezzel papírt spórolva. Így minden ügyfelünk hozzájárulhat az erdők védelméhez és a klímaváltozás megfékezéséhez, hiszen nem szükséges papírt használniuk.

A LowCO₂ védjegy garantálja, hogy ügyfeleink környezettudatos céggel kerültek kapcsolatba, így ők is hozzájárulhatnak környezetük védelméhez és a klímaváltozás megfékezéséhez.


Tippek, amelyekkel Ön is környezettudatosabbá teheti cégét
környezetvédelem
Fogadja meg környezettudatos tippjeinket! Úgy óvhatja meg a környezetet, hogy közben még pénzt is megtakarít! A környezettudatos életmód mindenkinek megéri. Anyagilag és globálisan egyaránt.

• Ha teheti, kerülje el a papír használatát. Amit lehet, küldjön inkább e-mailben! Így megóvja az őserdőket.

• Használjon energiatakarékos izzókat! Pénztárca és környezetbarát megoldás.

• Támogassa alkalmazottai részére a tömegközlekedést! Így kevesebb lesz a CO₂ kibocsátás, ráadásul a parkolás sem jelent problémát, valamint a dugók miatti elkésésekre is kisebb lesz az esély.


• Gyűjtse szelektíven a hulladékot! Így az újrahasznosítás révén kevésbé szennyezi környezetét.

• Ha lehetősége van rá, az irodát úgy alakítsa ki, hogy sok ablak legyen, így kevesebb alkalommal kell villanyt kapcsolnia!

• Használjon energiatakarékos berendezéseket és mikor nincs senki az irodában, húzza ki őket! Ezzel rengeteg energiát spórolhat!

• Ügyeljen rá, hogy olyan cégektől vásároljon, amelyek támogatják a környezetvédelmet, ezáltal a termékre vagy szolgáltatásra kiadott összeg egy részével Ön is hozzájárul a természet megóvásához!


További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!