AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Ügyfeleink

Több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk. Ön mikor csatlakozik? 36 329 743 számlát készíthettek már az AXEL Számlázó Program segítségével!

"...messze a legjobb és a legtöbbet nyújtja a konkurens termékek között..."

 

Referenciák

Több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk országszerte. Ügyfeleink között van több könyvelő, könyvelőiroda, adóellenőr, adótanácsadó cég, ügyvéd, iskola, bank, tűzoltóság, önkormányzat, egyház, valamint számos Kft., Kht., Zrt, Bt, alapítvány és egyéni vállalkozó. Több millió számla készülhetett már szoftverünkkel:

Ezúton szeretném kifejezni maximális elégedettségemet az Önök teljesítményével, szakmai felkészültségével.
Messze a legjobb ügyfélszolgálat, akikkel valaha is találkoztam!
Pénzes Katalin ügyvezető
TFG Hungary Kft.
Gratulálok, messze a legjobban kezehető számlázóprogram a tiétek a piacon! Az elmúlt években 4 másik programot használtunk, de tulajdonképp nem is hasonlítható össze az AXEL programmal, töredékére csökkent a számlázással töltött idő. Köszönjük!
Gácsi Gergely
Creative Project Kft.
www.pxs.hu
Szokták írni, hogy: "Köszönjük, hogy a mi szoftverünket választotta!".
Én így írom: Köszönöm, hogy az Önök szoftverére váltottam!
Eddig a K**** szoftverét használtam, nem volt vele gondom, csak nagyon lassú volt.
Amint kipróbáltam az Önök számlázó rendszerét, megfogott a dizájn, a sebesség, és az egyszerűség!
CNCPart.hu
Gratulálok, nagyon tetszetős és egyszerűen kezelhető a számlázó program. Már nagyon sokat kipróbáltam, de eddig ez tetszett a legjobban.
Antal Béla
Életemben most használtam elsőnek számlázó programot, és ez a program bizonyult a legjobbnak. Nagy volt a verseny az AXEL és a N*****soft program között.

De ez nyert! De miért? Mert ez volt a legnormálisabb program ami tudta kezelni a készlet nyilvántartását.
Presits Péter
VIL-BAHN Vasútmodell Kft.
A számlázó program szolgáltatásaival és működésével teljes mértékben meg vagyunk elégedve, évek óta használjuk. Néha amikor saját hibánkból problémánk keletkezett, minden esetben rendkívül gyorsan „érkezett”
Tóth Zoltán
BBS-2000 Hungary Kft
www.bbsworld.hu
A könnyen telepíthető program remekül kidolgozott, ízléses felhasználói felülettel rendelkezik. A szoftver felépítése egyszerűen átlátható, logikus, a kezelhetőség nagymértékben testre szabható és remek megoldásokat tartalmaz. Terméktámogatási feltételeinek köszönhetően a szoftver frissítései ingyenesen letölthetők, akár 1 év múlva is.
Imádom a programotokat, nagyon szuper!
Csikós Tímea
Clavius Nyomdaipari Kft.
Ezt nevezem rugalmasságnak, úgy látom nem véletlenül ilyen klassz ez a program!
M.M. Bútor Kft.
Szeretnék gratulálni a szoftverhez, az elmúlt napokban több számlázóprogramot kipróbáltam, az Axel messze a legjobb a piacon!!!
Irsay-Nagy Dénes
Csodaszarvas 2002 Bt.
Gratulálok! Kicsit(?) féltem az átállástól, de szépen megcsinált mindent a program. A VTSZ és SZJ számok betétele igen hiányzott... Igen praktikus az automatikus mentés is.
Csordás László
JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft.
Letöltöttem az új verziót, köszönöm valóban sok új lehetőséget kínál, ami nagyon jó.
Gamma 96 Bt.
A legújabb verziójú axel program maximálisan elnyerte eddig is meglévő tetszésünket!
Szajcz Csaba
1-7 Kft.
Ritkaság manapság ilyen együttműködő emberre akadni, már ezért is megérte, hogy a sors összehozott Önnel.
Süveges István Atya
Lajosmizsei Római Katolikus Egyházközség
Köszönöm a segítségét, valamint a rugalmasságát. Azt hiszem mi elkötelezett használói maradunk ennek a programnak.
Pásztor Judit Dóra
Medi-Tervill Kft.
A hétvégén itt volt egy kedves ismerősöm Szombathelyről és számlázóprogramot keres. Prezentáltam neki a tiéteket, hogy milyen szuper és mennyire meg vagyok elégedve a kiszolgálással is, és elvitte az elérhetőségeiteket. Remélem felkeres és egy újabb partnert szerezhettem nektek.
Csikós Tímea
Clavius Nyomdaipari Kft.
Hogy egy kicsit dícsérjem is a szoftvert, elmondhatom, hogy az Önöké messze a legjobb és a legtöbbet nyújtja a konkurens termékek között. Ezt tapasztalatból írom. Amikor elkezdtem a vállalkozásomat, elég sok számlázószoftver demó verzióját kipróbáltam, az Önöké sajnos nem volt köztük. A legjobb ár/érték arányú szoftvert meg is vásároltam, és azt használtam már jó egy éve. Amikor rátaláltam az AXEL számlázó programra, még egy kicsit hezitáltam, végül be kellett látnom, hogy le kell cserélnem a meglévő szoftvert.
Simon László
Regin Bt.
>...Regisztrációját elfogadtuk az Ön által megadott adatok alapján. ... "Tisztelt Axel-csapat!! Megyek a bankba :) Egyébként a program szerintem szuper!"
Bali Balázs
Balson Bt.
Itt szeretném megjegyezni, hogy mindig a legújabb progi van meg! Indításkor az automatikus frissítést választottam, hogy minél hamarabb értesüljek az újdonságokról. A programfrissitéskor elámulok, mikor kiderül, hogy már megint mennyi hasznos újdonságot kaptunk a program készítőitől. Egyszerűen imádom ezt a programot!!! Nem csak könnyen kezelhető hanem jól átlátható is, - és ha bármilyen kérdésem / kérésem van, perceken belül választ kapok akár e-mailben, akár skype-on. Rengeteg számlázó programot kipróbáltam mire az Axelre rátaláltam, nekem bejött! Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a számlázó progit, igen hasznos és megéri az árát!!
Szederkényi Bernadette
LetterHunter Megoldások Kft..
Hát ezt a programot nekem találták ki!
Vincze Tobias
VinEgo Kft
Már meglehetősen régóta használjuk az AXEL számlázóprogramot, valamennyi kollégám legnagyobb örömére. Sokrétű, gyors, könnyen kezelhető, jól áttekinthető. Amikor szükség volt rá - gépcsere miatti áttelepítés - azonnal rendelkezésünkre álltak, zökkenőmentesen tudtuk munkánkat folytatni.
Tóth Zoltán
BBS-2000 Hungary Kft.
A program beszerzése idején ár-érték arány, testreszabhatóság és referenciáik alapján döntöttem Önök mellett. Ezt a döntésemet, ma mindennapi felhasználóként sem bántam meg. Kiválóan-egyszerűen használható programjuk hamar kedvencünké vált, a naprakész frissítések szinte megelőzik a törvényi változások életbelépését. Már a regisztráció rugalmasságakor és gyorsaságakor kiderült, hogy jól választottunk, de az adatváltozási kérelmünk alkalmával is percek kérdése volt visszajelzésük és a kért módosítás elvégzésének gyorsasága. Áttekinthető honlapjukon is egyszerűen, gyorsan kapom meg minden kérdésemre a választ, de ha írásban kérdeztem, akkor is kimagasló együttműködésről tettek tanubizonyságot.
Déry Gábor
RIVER-LINE Bt.
www.riverline.hu
Köszönöm ezt a hihetetlen gyors segítséget. Közben már készítettem is számlát az új fejléccel. Végre egy valami, ami még a tökéletesnél is jobban működik.
Tóth Zoltán
BBS-2000 Hungary Kft.
Nagyon szeretem a programjukat. Egyszerű, átlátható, könnyen megtanulható. Régen sokkal bonyolultabb programot használtunk vagyonokért. Köszönjük a vállalkozóbarát fejlesztést. Mindenkinek ajánlani fogjuk.
Márkus Katalin
Stíluspadló Stúdió Kft.
www.parkettcenter.hu
Kedves számlázó program készítők !

Sokszor szerettem volna már írni önöknek, de most meg is teszem ! Már több éve használom a programjukat, naponta gyártok számlákat árajánlatokat vele.
Régebben a manuális számlatömbökön sokat hibáztam, az áfa, nettó, bruttó végösszeget illetően, sőt sokszor vissza is dobták a számláimat ebből kifolyólag. De ez a számlák töredékében volt meghatározó, de akkor is sok időmet vette el a számlázás.
Most már 2007.09.19.-e óta használom a programjukat, de olyannyira megkönnyebbítette a napi munkámat, hogy ezt a nagyszerű programot megvásároltam, + mellé a supportot. Kötelességemnek érzem megköszönni önöknek, és a régi számla kaparászásos időszakot már a múltnak tudhatom be !
Mikor az ügyfélnek számlázok a régebbi percek, most másodpercekre rövidülnek. Mégegyszer nagyon köszönöm, és további sok sikerekben gazdag éveket kívánok önöknek !
Bartók István
Köszönöm, remekül működik. Nem csak a program kiváló, hanem a "háttér" segítség is kifogástalan.
...OK köszönöm! Egyébként rettenetesen tetszik a program jó felépítése, villámgyorsan lehet vele dolgozni
A program nagyszerűen működik, mintha az én cégemnek találták volna ki.
Köszönöm a segítséget, sikerült átvinni a cikktörzset az axel programba. A szoftverrel nagyon meg vagyok elégedve, ezért az összegért maximális a tudása, és a hozzá biztosított ingyenes szolgáltatások is teljesen rendben vannak!
Gratulálok az új honlaphoz. A legjobb számlázó program most megérdemli a legjobb weboldalat is.
... Nagyon szépen köszönöm! Gyönyörűen le van írva! Bárcsak minden programhoz ilyen részletes leírást adnának ...
...UI: az új pedig Hiper-szuper! Gratulálok, és köszönöm is!
Nagyon köszönöm az aktuális témánkkal kapcsolatos széleskörű tájékoztatót. Már mindent sikerült megtenni, ami Cégünk címváltozása miatt szükséges volt és azóta már bocsájtottunk ki számlát is. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elismerésemet fejezzem ki a program fejlesztőinek sikeres munkájukért.
Szegő Imre
ENERVILL Kkt.
Egyébként csak gratulálni tudok, nagyon jó a szoftver! Valóban nagyon könnyen és egyszerűen kezelhető, funkciógazdag programot ismertem meg az Axel Pro-ban.
Tóth Attila
Agrosell Kft.
Örömmel láttám a mai szoftverfrissítésükben, hogy az általam javasolt boríték (LC4) nyomtatás lehetősége is helyet kapott. Köszönöm! :-) További sok sikert kívánok a munkájukhoz.
Kovács Ferenc
Kaliberix Kft.
www.kaliberix.hu
Nagyon szépen köszönöm. Hihetetlen gyorsasággal oldották meg az én nagy problémám. Tökéletesen működik. Mégegyszer köszönöm. Önök az egyetlenek, akik a fejlesztési javaslatokat megértik, hogy miért hasznos és rövid időn belül meg is csinálják.
Valóczki Csaba
Thermoplanet Kft.
www.thermoplanet.hu
Ügyfélszolgálat 5ös
Táncsics Renátó
Táncsics-Cipő Kft.
www.tancsicscipo.hu
Írok pár sort, hogy miért döntöttünk e számlázó program mellett. A vállalkozásunk mellett sajnos muszáj vagyok dolgozni és a cég ahol vagyok ott ugyan ezt a programot használom.

Ami már legelőször is szimpatikus volt a nagyon felhasználóbarát kezelésén kívül, hogy bármilyen extra dolgot szerettünk volna az eladásokból leszűrni és, magunktól nem ment, akkor az ügyfélszolgálatot azonnal (nem pedig hosszas telefontartás és 10x-i hívás után) elértük.

Sok számlázóval ellentétben nagyon sok olyan funkciója van, amely nagyban megkönnyíti a mindennapos és gyors munkát. Hogy egyet említsek is a hibás számla lerontása és a már meglévő hibás számlából 2 kattintással egy új hibátlant tudok előállítani, nem kell egy tétel miatt újra felvinnem minden tételt :)

Nagyon szeretjük!
Mikle János
DARMIK Europe Kft.
A programot éles helyzetben 2 hete alkalmazzuk és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Egy újonnan nyitott papírboltban használjuk.

A programban a könnyű kereshetőséget szeretjük, az áru nevéből bármi megadható. Korábbi szoftvereknél (előző munkahely) a pontos név beírása nélkül lehetetlen volt megtalálni az árut. Itt akár a megnevezés közepében lévő jellemzőre is tudunk keresni.

A másik, ami a demóban is nagyon tetszett, a termékekhez rendelhető képek nagyon megkönnyítik a beazonosítást.
Nerhaft Tamás
Keret-M Kft.
Azért döntöttünk az Önök programjai mellett, mert már három cégünknél is ezeket a programokat használjuk, és nagyon meg vagyunk velük elégedve. A programjaik folyamatos fejlesztéseivel a jogszabályi elvárásoknak megfelelően tudjuk adminisztrálni a vállalkozásainkat. Ezzel a szakmai munkával, ezzel az árszinttel és a hozzá kapcsolódó minőséggel, valamint ezzel a segítőkészséggel biztosra vehető a vállalkozásuk sikeressége.
Kovács Dezső
RoyalCaritas Alapítvány
Gratulálok a csapatuknak a nívós fejlesztő munkához!
Kovács László
Polcmester
www.displaycentrum.com
Egy barátom ajánlotta, aki maga is ezt használja és nagyon elégedett vele. Az ő szavára pedig oda szoktam figyelni. :) Sokkal egyszerűbb lett az ügyvitel menete a szoftver használatával, tisztán átlátok mindent. Lassan felfedezek mindent, amivel rendelkezik a program és ezeknek egyre jobban örülök. Az egy nagy segítség lesz ha összekapcsoljuk a webáruházunkkal. Szerintem egészében jó. Gratulálok Önöknek. Amit még külön ki szeretnék emelni az az Ügyfélszolgálat segítőkészsége. Minden kérdésre tudnak és segítőkészen válaszolnak.
Herczeg Gábor
Nepier Kft
www.happyhunwine.com
Már két hónapja használom az önök által készített AXEL PRO PLUS programot és örömmel tapasztalom , hogy jól választottam. Eddig kézi számlát írtam minden készpénzes és átutalásos vásárláskor. Így utólag is nagyon sajnálom az elvesztegetett időt, amit rááldoztam. Előbb kellett volna váltanom.

Azért választottam az önök által készített programot, mert ezt találtam a legkönnyebben kezelhetőbbnek, a legáttekinthetőbbnek és a legszebbnek. (Nem mindegy mit látok egész nap.)

Számlázás, áru rendelése, számlák kiegyenlítésének időpontjai, minden-minden egyszerűbb és gyorsabb.

Megnyugtató, hogy állandóan fejlesztik a programot. A két hónap alatt két frissítést tudtam letölteni. Az is dicséretes, hogy felhívják ügyfeleik figyelmét a jogszabályok és törvényi rendeletek változásaira és a hozzájuk kapcsolódó határidőkre. Én ezt is nagyra értékelem.
Bene Sándor
SAKA 2000 Bt.
Ez a program jelentette a cég teljes digitális számlázásra és nyilvántartásra való átállásának utolsó lépését. Hosszas informálódás és keresés végeredményeként született meg korábban az elhatározás, melyben az önök termékét preferáltam:
- A jelszavas védelem lehetősége
- A partnerlista rendezhetősége
- A support hatékonysága és hozzáállása
- A kimutatásokhoz szükséges grafikonok lehetősége
A digitális átállás hatékonyságot hozott a cég életébe, amely érzékelhetően profitáló volt. A legmegnyerőbb funkció a kimutatásokhoz nagy segítséget nyújtó grafikon volt. A "kedvenc" funkció egyértelműen a SZÁMLÁZÁS.
Albert György
ALMUR Szolgáltató Bt.
Azért esett erre a számlázó programra a választás mert az interneten megtaláltam, kipróbáltam és a 14 éves fiam is könnyedén kezelte. Szép esztétikus, emlékeztet a lejárt ki nem fizetett be- illetve kimenő számlákra, ez mindenképpen nagyon jó és hasznos.
Darlaczi Levente
DarTech Kft.
www.iparipvc.hu
Így jó ez a program, ahogy van. Nagyon megkönnyíti a munkánkat. Ami pedig különösen tetszik: az ingyenes ellenőrzés és frissítés, kiegészítés. (Remélem így is marad!) Ez az egyik legnagyobb előnye a többi hasonló programmal szemben.
Márta József
RedBlock Környezetvédelmi Kft.
www.redblock.hu
Pozitívum, hogy ügyfeleik visszajelzése alapján alakítják, fejlesztik szoftvereiket. Eddig csak egy számlázó programmal találkoztam, így ahhoz tudom hasonlítani az Önök szoftverét. Meglepő volt, hogy az AXEL PRO mennyire egyszerű, letisztult, könnyen kezelhető. A használati útmutatója hibátlan. Számlát kiállítani mondhatni "gyerekjáték", könnyű, az egyszerű átláthatósága miatt. Csak ajánlani tudom másoknak is, hiszen nekem is Önöket ajánlották.
Szakály György e.v.
Köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltak. Teljesen meg vagyok vele elégedve egyébként, nagyon tetszik hogy mindig van valamilyen fejlesztésük, mint most is, hogy a felhasználóik kapnak díjmentesen is egy-egy újabb lehetőséget.
Batki Olga
Prudentia Start Kft.
Nagy tisztelettel köszönöm a munkájukat, kevés ilyen szolgáltató-fejlesztő társaság van ezen a szűk piacon. A termékeik fenomenálisak, a használhatóságuk pedig példaértékű. Jómagam mindent el fogok követni, hogy minél több vásárlót „küldjek” Önöknek. Munkájukhoz további sikereket kívánok.
Erdei Péter
RDR 2003 Kft
Ez a 3. és reményeim szerint az utolsó számlázó program amit kipróbáltam ( évekig használtam az előzőeket) és úgy gondolom megtaláltam az "igazit". A program nagyon könnyen használható, bármelyik funkciót könnyen és bárhonnan elérhető. Szeretem, hogy felveszi az új adatokat, nem kell szinte a törzsállományt kezelni, mert automatikusan frissül. Tetszik a háttér, örülök, hogy lépni mertem és rátaláltam az Önök szoftwerére. Köszönöm!
Szabó Zsoltné
Bimetál-Globál Kft
Az elmúlt hetekben a számlázó és készletnyilvántartó program mellé vállalkozásunk megvásárolta az AXEL PRO Házipénztár PLUSZ programot is. A két program használata megkönnyíti vállalkozásunkban az adminisztrációs munkát. Mindkét program felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A programok közti átjárhatóság, adat-átvételi lehetőség szintén hasznos és jól (ki)használható, ez szintén az adminisztrációs munka könnyítését szolgálja. Hasznos funkció, hogy a programindítással mindig a legfrissebb verziót tudjuk használni, nem szükséges külön a frissítések letöltése honlapról, így mindig az aktuális, legfrissebb, jogszabálykövető verzióval dolgozhatunk. Az adószám ellenőrzés különösen kedvelt része programjuknak, hiszen már a partner felvitele, vagy egy számla rögzítése alkalmával azonnal felhívja a figyelmet, amennyiben az adószámmal kapcsolatban bárminemű probléma merül fel, legyen az akár elgépelés, vagy akár felfüggesztés, hiszen a program a cégadatbázisok aktuális adatai alapján dolgozik.Összességében elmondhatjuk, hogy a programok használata, az ár-érték aránya, szoftverkövetés, tekintetében cégünk jó döntést hozott, amikor megvásárolta mind az AXEL PRO MAX készletnyilvántartó és számlázó programot, mind pedig az AXEL PRO PLUSZ Házipénztár programot.
Konkoly László Kft.
Tehát köszönöm még egyszer , és nem tudom eleget hangsúlyozni, mennyire örülök, hogy a fiam az Önök számlázóprogramját találta meg számunkra: nagyon profi, korrekt az ügyfélkezelésük és minden lényeges benne van, amire szükségünk van ( megkockáztatom, a legjobbak között is a legjobb)
Visontai Anikó
ZÖLDHÁZ Bio Panzió
www.zoldhazec.hu
 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!