AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Több száz funkció...

Számla, szállítólevél, árajánlat, megrendelés, készlet kezelés, felszólító levél, partner nyilvántartás, lekérdezések, statisztikák, kimutatások, grafikonok, beállítások, jelszavas védelem, hálózati működés, egyedi logó, vonalkód kezelés, és még sok más.

 

Funkciók listája

Honnan tudhat meg mégtöbbet?

Mit tud nyújtani a profi számlázáson és készletnyilvántartáson kívül?


Bámulatos felhasználói felület

A korszerű grafikus felhasználói felület kezelése egyszerű és intuitív. Az ablakok elrendezése a modern, átlátható megjelenésen kívül a kényelmes kezelést is szolgálja. A leggyakoribb funkciók a kedvencek főmenübe rendezhetőek, akár felhasználónként külön-külön.

Dokumentum kezelés

Egyszerűen készíthető számla, díjbekérő, eladás, szállítólevél, árajánlat, bejövő megrendelés, kimenő megrendelés nyomtatvány, és ezek formátuma részletesen testreszabható. Minden ügylethez tetszőleges számú kísérő dokumentum is hozzákapcsolható tetszőleges doc vagy pdf formátumból.

Grafikonok, statisztikák

A termékbe épített diagram-generáló modul több száz különböző grafikont jelenít meg néhány kattintással, melynek segítségével egyszerűen átlátható az áruforgalom, a bevételek, a kiadások és még sok más adat napi, havi, éves alakulása, valamint megoszlása partnerek és árucikkek szerint.

Térkép és útvonal

Szoftverünk térkép megjelenítő funkciója bármilyen cím beviteli mezőből, illetve a partnerlistáról is elérhető, így bármikor egyszerűen megtekintheti a térképen is, hogy az adott cím hol található, illetve útvonaltervezésre is lehetőség van.

32 különböző pénznem (EUR, USD, GBP, stb.)

A forinton kívül 32 különböző pénznemet (devizát, valutát) is kezelhet szoftverünkkel az eladások vagy beszerzések során. Az ezekhez tartozó árfolyamokat a program automatikusan az MNB központi adatbázisából frissíteni tudja, ráadásul a számlák esetében a teljesítés dátumát alapul véve.

Exportálás, e-mail küldés

Az AXEL PRO minden táblázata, bizonylata, nyomtatványa, diagramja többféle formátumban (XLS, CSV, PDF) egyszerűen exportálható, menthető, küldhető emailben. Nincs szükség külső programok (pdf printer, email kliens) telepítésére ahhoz, hogy könyvelőjének feldolgozható formátumban küldjön adatokat, vagy vevőjének emailben számlamásolatot.

Képek, multimédia

Az árucikkekhez és a partnerekhez tetszőleges jpg kép és hangfájl rendelhető, így a listából történő választás egyszerűbb, mint valaha. Lehetőség van az árucikk képek teljes képernyős megjelenítésére lapozással, így vevőjének meg is mutathatja a termékeket. Számlázáskor a partner és árucikk kiválasztásánál a megfelelő hang lejátszható, így a számlázás során folyamatos visszajelzést kap, akkor is, ha nem néz a monitorra.

Mobil elérés

Az AXEL PRO adatai (napi összesítés, árucikkek, partnerek, ügyletek, számlák) tetszőleges böngésző programból is elérhetőek a belső hálózaton vagy az Interneten keresztül, így akár egy mobil telefonról (iPhone, Android, vagy bármilyen más rendszer) is lekérdezhetőek az információk.

Webáruház

Webáruházzal, vagy bármilyen szoftverrel létesíthető kapcsolat az XML export és import funkciókkal. Például: webshop-ban leadott megrendelések automatikus letöltése és számlázása; árucikk lista feltöltése webáruházba; külső szoftver által kezdeményezett automata vagy félautomata számlázás; bizonylat kiállításkor adatok automatikus küldése feldolgozható formátumban más szoftvernek, stb.

Partnerek kezelése

Vevőit, beszállítóit és egyéb ügyfeleit egyszerűen nyilvántarthatja a partnerlistában. A partnerekhez nem csak számlázási nevet és címet, hanem számos egyéb adatot rendelhet, illetve csoportokba rendezheti őket. Számlázáskor egyszerűen kiválasztható a partner a partnerlistából.

Készlet kezelés

Egy vagy több raktárat is kezelhet számlázó és készletnyilvántartó programunkkal, valamint az árucikkek csoportokba rendezhetőek. A készlet értékek tetszőleges dátumra visszamenőleg lekérdezhetőek. A program azonnal meg tudja jeleníteni és nyomtatni a beszerzési- és az eladási áron számolt összkészlet értéket. A meghatározott minimum értékek alapján szoftverünk azonnal jelzi, hogy mely termékek vannak fogyóban.

Jogok, jogkörök

A maximális biztonság eléréséhez elengedhetetlen, hogy az alkalmazottak hozzáférési jogosultságai megfelelően legyenek beállítva. Az AXEL PRO Számlázó Program funkcióihoz történő hozzáférés részletesen konfigurálható, több száz jogosultság határozható meg. Tetszőleges számú egyedi jogkör adható meg, amely a felhasználókhoz hozzárendelhető.

2D vonalkód

A számlákra automatikusan legenerálható QR-kódban szerepel a kibocsátó, a vevő, a bizonylatszám, a tételek nevei és a végösszeg is. A leolvasás bármilyen okostelefonnal elvégezhető, amelyre QR-kód olvasó alkalmazás telepítve van, így ügyfelei a papír alapú számlákat is egyszerűen tudják elektronikus úton feldolgozni. IPhone és Android telefonokra ingyenesen elérhetőek ilyen alkalmazások.

Boríték címzés

Számlázó szoftverünk alkalmas többféle méretű boríték megfelelő formátumban történő címzésére is, akár a számla kiállításával együtt automatikusan, vagy utólag egy vagy több partner részére.

Párhuzamos, hálózati működés

Egyre növekvő igény, hogy az adatokat ne csak egy adott számítógépről, hanem szigorú biztonsági ellenőrzés mellett, távolról is el lehessen érni, vagy akár több felhasználó dolgozhasson egyszerre a közös adatbázison. Erre kínál megoldást cégünk ügyviteli szoftver portfóliójának csúcsterméke, az AXEL PRO MAX.

Nyomtatás A4-re és Blokknyomtatóra

Nem csak a hagyományos A4 formátumban készíthet számlákat, hanem tetszőleges mátrix, vagy hőnyomtatóra nyomtathat blokk típusú nyomtatványokat: egyszerűsített számlát, nyugta mellékletet, vagy egyéb dokumentumot.

PayNow™ - Fizetés egy pillanat alatt.

A PayNow™ megoldásnak köszönhetően a kiállított számlára egy QR-kód kerül, amely bármely okostelefonnal leolvasható, és a telefonon megnyíló weblapon lehetőség van Mastercard vagy Visa bankkártyával azonnal fizetni. Ügyfelei részére kínálhat bankkártyás fizetési módot is, így azonnal tudják fizetni az Ön által kiállított díjbekérőt, vagy számlát.
Részletek: www.paynow.hu

4 különböző változat

Alkalmazkodva ügyfeleink eltérő igényeihez, az AXEL PRO termékcsaládunk négy különböző változatban érhető el, így Ön cégének egyedi igényeihez mérten választhat a LITE, PLUS, EXTRA és MAX csomagok közül.

Partner ellenőrzés 9db közhiteles cégadatbázisban

A szoftverbe épített adószám ellenőrrel már a számla kiállítása előtt egyszerűen ellenőrizheti partnerét és így biztos lehet benne, hogy olyan céggel kerül kapcsolatba, amely nem áll semmilyen eljárás alatt.
A szoftver 9 közhiteles, összesen több mint 1,5 millió adószámot tartalmazó adatbázisban ellenőrzi pillanatok alatt, hogy partnere, vagy beszállítója szerepel-e az adózók nyilvántartásában, folyik-e ellene végelszámolási eljárás, esetleg törölték vagy felfüggesztették-e a céget. Az adószám ellenőr funkció nem csak számla kiállításakor, hanem a befogadásakor is működik, így ellenőrizheti beszállítóit is.
SzkennelésBejövő számlák iktatása
Lehetőség van a bejövő számlákat rögzíteni és iktatni. A bejövő számlák felvitele során nem csak a bejövő számla adatait (partner, összeg, tételek) van lehetőség megadni, hanem akár szkennerről is közvetlenül beolvasható és tárolható a bejövő számla képe. Ezáltal sokkal egyszerűbbé válik az iktatás és a számlák kezelése, ezzel pedig jelentős idő takarítható meg.


TeendőkTeendők nyilvántartása
A teendők (feladatok, események, tennivalók) listáján könnyen összegyűjthetőek és rendszerezhetőek az ügyvitel során felmerülő teendők, valamint nyilvántartható ezek elintézése is. A teendőkhöz több felhasználó esetén lehetőség van megbízottat megadni, ezáltal ellenőrizhetővé válik, hogy a felvitt feladat kinek a hatáskörébe tartozik. Több felhasználó esetén a belső kommunikáció hatékonysága jelentősen növelhető ezen funkcióval.


TermékfotóTermék fotó számlákra
Az AXEL PRO Számlázó Program kiemelkedően sok lehetőséget nyújt arra, hogy a számlák képe esztétikus, valamint ízlés szerint részletesen testreszabható legyen. A tételekhez kép rendelhető, így a számlákon és árajánlatokon is képekkel együtt lehet feltüntetni a termékeket. A funkció tetszőlegesen ki- és bekapcsolható. Ezáltal színes, fotókkal ellátott, informatív, egyedi árajánlatok és számlák készíthetőek.


Valuta konverterValuta konverter
A valuta konverter segédalkalmazással bármely pénznemről bármely más pénznemre gyorsan átszámítható tetszőleges összeg az aktuális időpontban érvényes MNB deviza árfolyamon. Ez jelentősen megkönnyíti az ügyvitelt, hiszen nem kell a számlakészítést, vagy bármilyen más ügyletet megnyitni ahhoz, hogy megtekinthetővé váljon, hogy mennyi az adott pénznem jelenlegi árfolyama, nem csak a forinthoz, hanem egymáshoz képest is.


Könyvelőprogram összeköttetésÖsszeköttetés könyvelő programokkal
Könyvelő programok ((C.A.T., ComboSoft, FORINT-Soft, Infotéka, NOVITAX, NTX, Qsoft SUP, QualitySoft, RLB kettős, RLB egyszeres, Ten-soft)) számára is exportálhatóak az adatok. Ezáltal az ügyvitel sokkal gyorsabbá válik, nem kell többé papírhalmazokkal menni a könyvelőhöz, hanem egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, az irodából küldhetőek az adatok a könyvelésnek. Ezzel megkönnyíti könyvelője és saját munkáját is.


Email sablonokEmail sablonok
Szoftverünkből közvetlenül küldehtő emailben szinte minden adat (táblázat, felszólítás, lista, grafikon, stb.), ehhez mindösszesen a szolgálatatótól kapott SMTP beállításokra van szükség. Nem csak egyedi szövegezésű emailek küldhetőek, hanem lehetőség van a gyakori sablonokat is használni. Ezzel rengeteg időt spórolhat meg, ha több ügyfelének rendszeresen azonos szövegezéssel küldi például a számlákat, vagy az aktuális akciókat.


Visszajáró számításVisszajáró összeg kiszámítása
Új funkciónkat főleg a nagy készpénzforgalmat bonyolító ügyfeleinknek szánjuk, a program készpénzzel történő fizetés esetén kiszámolja a beírt összeg és a végösszeg alapján a visszajárót, valamint igény szerint hangosan ki is mondja a fizetendő összeget. Ez nagyon hasznos megoldás azoknak, akiknél gyakori a készpénz forgalom, hiszen sokszor fordul elő, főleg hónap elején, hogy akár pár száz ft-os tételeket nagy címlettel tudnak csak kifizetni a vásárlók, ilyenkor pedig kellemetlen lehet, ha számológéppel kell kiszámolni a visszajárót.


Környezetvédelmi termékdíjKörnyezetvédelmi termékdíj
A környezetvédelmi termékdíj alkalmazását, illetve számlán történő feltüntetését, nem csak az eladott termék típusa befolyásolja, hanem annak csomagolása, anyaga, az ügylet típusa, valamint a beszállító és vevő közötti mögöttes szerződések is. A termékdíjat lehetőség van listából is kiválasztani, valamint egyedileg is megadhatóak azok. A funkció használatával a számla készítésekor már nem kell külön keresgélni a termékdíjakat, amelyeket az adott számlán fel kell tüntetni, mert az hozzárendelhető az adott árucikkhez.


GyártásGyártás összetevőkből
A gyártás funkció segítségével lehetőség van meghatározni, hogy egy árucikk milyen más árucikkekből állítható elő, így ez alapján automatizálható a készletkezelés folyamata, amely során a késztermék készlete növekszik, az alapanyagok készlet mennyisége pedig a megfelelő mértékben csökken.


Egyszerű leltározásGyors, egyszerű leltározás
A leltározás funkció használatával lehetősége van arra, hogy egyszerűen korrigálja a termékek készlet mennyiségét, valamint ellenőrizheti, hogy egyezik-e a ténylegesen fellelt rendelkezésre álló készlet mennyiség a program által mutatott készlettel, és rögzíthető az eltérés oka. Többféle leltározási ív és korrekciós lista készíthető és nyomtatható, amelyek lehetővé teszik a pontos és gyors raktárkészlet vezetését.Nyomtatványok

 • Készíthető számla, számla másolat, sztornó számla, helyesbítő számla, proforma számla, díjbekérő, előleg számla, végszámla, fordított áfás számla, deviza számla
 • Árajánlat, Kimenő megrendelés, Bejövő megrendelés, Szállítólevél
 • A fejlécbe egyedi céglogó illeszthető tetszőleges képfájlból
 • ÁFA törvény változás esetén az ÁFA-kulcs értékek módosíthatók
 • Word sablon alapján a számlákhoz és egyéb nyomtatványokhoz automatikusan készíthető kísérőlevél. (pl. garancialevél)
 • Korlátlan számú számla állítható ki, korlátlan ideig
 • A számlák és egyéb nyomtatványok kiállíthatóak angol, német, vagy más idegen nyelven is
 • A gyakori megjegyzések előre eltárolhatóak, módosíthatóak
 • Minden dokumentum kiállítása előtt megtekinthető a nyomtatási kép
 • Az ügyletek alapján kiállítható bármely más ügylet néhány gombnyomással, például szállítólevél alapján számla
 • Automatikusan készíthet rendszeresen ismétlődő számlákat
 • Blokknyomtatóval lehetőség van blokk-típusú nyomtatvány, egyszerűsített számla, nyugta melléklet kiállítására

Készlet kezelés

 • Nyilvántartható a készlet, az eladások és a beszerzések listája is
 • Vonalkód olvasó kezelése az árlistán, beszerzéskor, eladáskor, és számlázáskor is
 • Termékek, szolgáltatások listájának kezelése, csoportos százalékos ármódosítás, többféle ár használata, szűrések
 • Beszerzési áron számolt készlet érték összesítés
 • Eladási áron számolt készlet érték összesítés

Ügyviteli funkciók

 • Figyelmeztetés a lejárt, fizetetlen számlákra
 • Felszólítás készítés sablon alapján emailben és wordben, egyedileg és automatikusan is
 • Egyszerűen kiválogathatóak a fizetetlen számlák. Ez vonatkozik a kimenő, valamint a bejövő számlákra is.
 • Partnerek, vevők nyilvántartása, akár képpel és hanggal együtt is
 • A program automatikusan letölti a legfrissebb devizaárfolyamokat, így a beépített pénznem-váltó a legaktuálisabb adatokkal dolgozik
 • Irányítószám jegyzék (cím gépelésekor a számlázó program automatikusan kiegészíti az irányítószámot várossá, illetve fordítva)

Lekérdezések

 • A korábbi nyomtatványok és ügyletek alapján számtalan lekérdezési, szűrési, összegzési lehetőség
 • Több száz grafikon: oszlopdiagramok, kördiagramok
 • Különböző árucikk és áru csoport top listák
 • Különböző partner és partner csoport top listák
 • Áfa összesítés és ügylet összesítés

Az AXEL PRO Szoftverről általában

 • A NAV előírásainak és az új áfa tv.-nek teljes mértékben megfelel a szoftver
 • Adatbázisáról automatikus biztonsági mentés készítése
 • A szoftver indítása jelszóval védhető, és részletesen beállítható többféle csökkentett jogosultsági szint is
 • A szoftver sok beállítási lehetőséggel rendelkezik, a működés részletesen testreszabható
 • A szoftver könnyen kezelhető, az ablakok áttekinthető elrendezésűek
 • A gyorsabb számlázás érdekében a szoftver billentyűzettel is vezérelhető
 • A szoftver minden listája közvetlenül nyomtatható, vagy exportálható excelbe is

Mennyibe kerül mindez?

Az általunk fejlesztett és forgalmazott AXEL PRO számlázó program funkciótól függően több kölönböző csomagban vásárolható meg. Az aktuális listaárakat itt találja.
Ha Ön már ügyfelünk, akkor még ennél is kedvezőbb akciós áron juthat hozzá ehhez a fantasztikus szoftverhez az emailben kapott akciós kupon kódot használva.

Korlátozások a demó változatban:

- A nyomtatványokon a kibocsátó cégadatoknál mindig a "Nem Létező Kft." szerepel.
- A számlák eredeti példányára is rákerül az "Áfa visszaigénylésre nem alkalmazható!" felirat.
- A nyomtatványokon egy "minta" feliratú vízjel található.
- A bizonylatok alcímében szerepel az "érvénytelen demó!" felirat
- A grafikon nyomtatványokon a "demó" szöveg is szerepel.
- A bizonylatok sorszáma DEMO előtaggal és 1-es sorszámmal kezdődik.
- Az ügyletek maximális értéke nem haladhatja meg Forint pénznemnél a 10000, deviza pénznemnél a 100 értéket.
- Borítékok címzettjének neve mindig "demó címzett" lesz.
- A programból küldött email üzenetek tárgya mindig tartalmazni fogja "demó" szöveget.
- Nem nyomtatható térkép.
- Ügyletek nem importálhatóak.
- Más korlátozás nincs. A demó korlátlan ideig működik és korlátlan számú számla állítható ki vele.
 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!