AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

AXEL PRO már Androidra is

Az AXEL Professional Softwares Kft által közzétett cikkeket és a céggel kapcsolatos híreket eddig is több csatornán el lehetett érni (weboldalaink, Facebook, RSS, Twitter, hírlevelek), azonban legújabb fejlesztésünknek köszönhetően már a böngészőt sem kell megnyitni, hogy friss híreinkhez hozzájuthassanak.

AndroidLegújabb újításunknak köszönhetően az eddigi lehetőségeken kívül egy innovatív, forradalmi megoldással kényelmesen, mobiltelefonon keresztül értesülhetnek androidos felhasználóink az AXEL Professional Softwares Kft. fontosabb híreiről az alábbi témakörökben:
- számlázás, számlázó program
- céges ügyvitel
- új verziók, frissítések
- jogszabályi változások
- házipénztár, útnyilvántartás

A Google Play áruházból letölthető alkalmazás által nem szükséges a böngészőt megnyitni ahhoz, hogy folyamatosan naprakész lehessen. Elegendő az alkalmazást letölteni telefonjára és telepíteni, amikor pedig friss hírekre vágyik megnyitni és azonnal olvashatja azokat, vagy futtassa a háttérben, így azonnal értesítést kap, amint új információ jelenik meg. Így elsőként értesülhet az új programverziókról vagy a legújabb üzleti élettel kapcsolatos hírekről.

Google Play letöltésAz alkalmazás segítségével folyamatosan nyomon követheti a legújabb híreket, a legfrisebb cikkeinket, facebook bejegyzéseinket, videóinkat, valamint szoftvereink frissítéseiről is tájékoztatást adunk. Szoftvereink weboldalai pedig egy kattintással megnyithatóak. Ez még nem minden! Útnyilvántartó szoftverünk mobil változata közvetlenül elérhető ebből az alkalmazásból is!


Az alkalmazás telepítéséhez olvassa le mobiltelefonjával a QR-kódot, vagy nyissa meg telefonján a Google Play áruházat, a keresőbe elegendő annyit beírni, hogy axel és már töltheti is le az AXEL PRO Hírek alkalmazást, mellyel folyamatosan naprakész lehet.

Ne maradjon le Ön se! Töltse le már ma!További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!