AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Fontos Önnek az adatvédelem?

Egyre növekvő igény, hogy az adatokat ne csak egy adott számítógépről, hanem szigorú biztonsági ellenőrzés mellett, távolról is el lehessen érni, vagy akár több felhasználó dolgozhasson egyszerre a közös adatbázison.
  • Nem szeretné, hogy minden alkalmazott számlázhasson, vagy módosíthassa a raktárkészletet?
  • Szeret óvatos lenni, hogy adataihoz ne férhessenek illetéktelenek?
  • Nem szeretné, hogy visszaéljenek adataival?

Az AXEL PRO Számlázó Programban több felhasználó rögzíthető, sőt részletesen és egyszerűen konfigurálható az is, hogy melyik felhasználónak milyen műveletekre legyen jogosultsága.

Több, mint 170 jogkör közül válogathat, és oszthatja ki mindenkinek a saját munkaterülete szerint a jogokat. Így a közös munka egyszerűen megvalósítható, mert beállítható, hogy az egyik felhasználó csak a megrendelést készíthesse el, így a másik felhasználó csak számlázhasson. 

A bizonyos műveleteket tiltó, vagy engedélyező jogosultságok nem közvetlenül a felhasználókhoz rendelhetőek, hanem jogkörökhöz, a jogkörök pedig a felhasználókhoz. Ezáltal egy új felhasználó (új alkalmazott) esetén nem szükséges ismét részletesen testre szabni a jogosultságokat, valamint több azonos jogkörrel rendelkező felhasználó esetén nem kell egyenként beállítani a jogokat.

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program LITE csomagjában egyszerű jelszavas védelem állítható be. Ekkor is fontos, hogy minden jelszó egyedi legyen.

A PLUS, EXTRA, és MAX programcsomagban pedig már a fejlett jogosultságokat is beállíthatja.

A prémiumkategóriás, nagy cégek részéről is igen kedvelt MAX programcsomagunk hihetetlenül könnyűvé teszi az ügyvitelt a következő exkluzív funkciókkal:
VTSZ jegyzék; Gyártás összetevőkből;  Környezetvédelmi termékdíj; Partner ellenőrzés; PayNow™ - Fizetés egy pillanat alatt; Profit számítás; AbevJava export; EKÁER bejelentő modul; Hálózati működés; Könyvelő program adatátadás; Webáruház összeköthetőség; Integráció más rendszerekkel; Mobil hozzáférés 

Használja Ön is az AXEL PRO Programot, és állítson be fejlett jogosultsági beállításokat, hogy adatai mindig biztonságban lehessenek.

Szeretné kipróbálni a demó verziót? Kattintson! 

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!