AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Januártól postai csekkjeiket is fizethetik okostelefonjaik segítségével

2015 januárjától a postai sárga csekkeknek kötelező tartalmi eleme lesz a QR kód, melynek segítségével néhány perc alatt bankkártyával rendezhetjük csekkjeinket, a postai sorban állás helyett.

A változásról

A jövő évtől kötelező tartalmi eleme lesz a teljes kitöltöttségű csekkeknek a QR-kód. A számlák QR kód segítségével történő bankkártyás kifizetését a Magyar Posta október végén megjelent alkalmazásával lehet majd igénybe venni. 

A fejlesztés oka, hogy a fogyasztói szokások egyre inkább eltérőek, és a Posta is szeretne új lehetőségeket kínálni, és megkönnyíteni az emberek életét azzal, hogy okostelefonjaik segítségével néhány perc alatt rendezhetik csekkjeiket.

A rendszer a már most is használatban lévő iCsekk rendszerhez hasonlóan fog működni. A csekkeken lévő QR-kódot az okostelefon képes dekódolni. A számla adatait egy új felületen jeleníti meg, amit azután néhány gombnyomással lehet rendezni. A Magyar Posta mobilalkalmazásával pedig nemcsak az otthoni fizetést lehet majd intézni, de használhatják a díjkalkulátort is, illetve időpontot is lehet majd foglalni a postahivatalokba.

A PayNow funkció használatával nálunk már elérhető a percek alatt történő fizetés

Az AXEL PRO Számlázó Program PayNow funkciójával rendkívül egyszerűen valósítható meg a mobilos és a bankkártyás fizetés és mindehhez nincs szükség se bankkártya terminálra, se bonyolult szerződésekre vagy speciális programokra.

A PayNow funkcióval bizonylatra a végösszeg alá rákerül egy QR-kód is, amely tartalmazza a bizonylat kifizetéséhez szükséges információkat. A QR-kód leolvasásakor a PayPal fizetőfelülete jelenik meg, ahol a vevőnek lehetősége van bankkártyával vagy paypal-on keresztül fizetnie. A fizetéshez a vevőnek nem kell paypal fiókkal rendelkeznie, illetve regisztrálnia sem szükséges, egyszerűen a kártyaadatok megadására van csak szükség.

Az innovatív fizetési móddal mindenki jól jár, mert a 4 órás átfutási idejű utalások beérkezése helyett is pár percet vesz igénybe ez a folyamat, és az eladó számláján a vásárlást követő percben megjelenik az összeg, a vevő pedig így sokkal gyorsabban juthat hozzá a termékhez.

Nyomtatványkitöltő programunkban töltse ki egyszerűen csekkjeit

AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Programmal pedig a postai teendőkkel töltött idejét is megspórolhatja, mert:

  • programunkban néhány kattintással van lehetősége a csekkekre QR kódot helyezni, melyet okostelefonnal leolvasva megnyílik a webes felület, ahol vevője már fizetheti is csekkjeit,
  • a dokumentumok kitöltése rendkívül gyors, egyszerű és pontos,
  • nyomtatás előtt ellenőrizheti, hogy az adatok biztosan pontosak-e, 
  • tömegesen nyomtathat borítékot, és egyéb dokumentumokat,
  • programunk a Posta által hitelesített, így a borítékok azonnal gépi feldolgozásra alkalmas formában nyomtathatóak.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!