AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Nyerjen cégének 3 millió forintot!

Szeretne cége számára 3 millió forintot nyerni? Szeretné ingyen hirdetni vállalkozását a Telekom oldalán? A sikerfalon megteheti!

Hogyan nyerhet cégének 3 millió forintot?

Szavazzon cégünk appjaira a Magyar Telekom által indított Business Wall of Fame pályázaton. Ezzel nem csak vállalatunkat segíti a legjobbak legjobbjai közé jutáshoz, hanem Ön is nyerhet szavazatával. A szervezők a játék végén kiválasztanak a regisztrált szavazók közül is egy nyertest, akinek a cége 3 millió forint értékű reklámlehetőséggel lesz gazdagabb.

Ismerje meg mobilos alkalmazásainkat!

AXEL Bruttó Nettó Kalkulátor

Az üzleti életben gyakran azonnal tudni kell egy összeg nettó és bruttó változatát. Ezzel az ingyenes alkalmazással azonnal kiszámíthatja.

AXEL PayNow

A kiállított számlára egy QR-kód kerül, így a vevő a telefonján megnyíló weblapon keresztül bankkártyával azonnal fizethet.

AXEL PRO Útnyilvántartás Mobilra

Vezesse útnyilvántartását menet közben is mobilról, hogy hónap végén már csak nyomtatni kelljen azt.

Hogyan szavazhat?

Az alábbi linkekre kattintva közvetlenül az adott alkalmazás bemutató oldalára jut. Ezután nem kell mást tennie, mint a jobb alsó sarokban található "Ez a legjobb app szerinted? Szavazz rá!" szöveg dobozában található szavazási módok közül kiválasztani az Ön részére legkényelmesebbet. 

SzavazásHa szeretne indulni a 3 milliós nyereményért, töltse ki a szavazás után automatikusan megjelenő regisztrációs űrlapot, ezzel máris esélyt ad cégének arra, hogy megnyerje a három millió forintos díjat. Sőt, ezáltal ingyenesen reklámozhatja cégét is, mert a regisztrálók neve kikerül támogatóként az adott alkalmazáshoz.

Az alkalmazásokra itt szavazhat:

 

Szavazz és nyerj! Ha támogatójává válsz egy appnak, lehetőséged nyílik, hogy megnyerj céged számára egy 3 millió forint értékű (listaáras érték) reklámkampányt, amelyet a Telekom biztosít számodra.
www.wallofbusiness.com

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!