AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Gyártás összetevőkből

Sok értékesítőnél nem csak egy beszerzett termék értékesítése zajlik, hanem saját termékeket is állítanak elő, így szükség van rá, hogy egy program képes legyen nyomon követni a termékek alapanyagokból történő legyártási folyamatát.

Gyártás
Mire használható?

A gyártás funkció segítségével lehetőség van meghatározni, hogy egy árucikk milyen más árucikkekből állítható elő, így ez alapján automatizálható a készletkezelés folyamata, amely során a késztermék készlete növekszik, az alapanyagok készlet mennyisége pedig a megfelelő mértékben csökken.


Lehetőségek
Szoftverünkben a gyártás megtörténhet eladáskor automatikusan is, illetve elvégezhető manuálisan is, így nagyobb szabadságot nyújtva a gyártási rendszer kezelésében. Előre beállíthatóak az összetevők, amelyek nem csak alapanyagok lehetnek, hanem szolgáltatások is, így akár nyilvántartható a gyártás során felhasznált munkadíj is.
A funkció megalkotásakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy egy ilyen bonyolult feladatnál is egyszerű dolga legyen felhasználóinknak, valamint hogy a szoftver készletkezelése is a legtökéletesebben működjön mind a legyártott, mind a máshonnan beszerzett termékek esetében.

A programmal nem csak legyártani van lehetőség egy-egy árucikket, hanem a gyártások egyszerűen törölhetőek, vagy a késztermékek szét is szerelhetőek. Beállítható az is, hogy az alapanyagokat el lehessen-e külön adni, vagy csak adott késztermékek előállításához felhasználni.

A gyártásos rendszerrel az alábbiak valósíthatóak meg:Gyártás és szétszerelés
• Összeszerlés
• Szétszerelés
• Receptúra nyilvántartás
• Gyártott tételek, mennyiségek, időpontok nyilvántartása
• Alapanyag készlet nyilvántartás
• Gyártott termék nyilvántartás
• Alapanyagszükséglet ellenőrzés
• Anyagköltség számítás
• Listázható, hogy egy alapanyag milyen késztermékekben szerepel


Használja Ön is az AXEL PRO Számlázó Programot, mellyel egyszerűen és pontosan kezelheti termékei gyártását és készletnyilvántartását.


További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!