AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

A fontos hírekről nem maradhat le!

Több vonalon is követhetőek az üzleti élettel és cégünkkel, termékeinkkel kapcsolatos új információk, cikkek, illetve az aktuális jogszabályváltozásokról szóló hírek. Érdemes több szálon is követni minket, így biztosan nem marad le semmiről.

Cégünk több féle módon tájékoztatja ügyfeleit az üzleti élettel kapcsolatos aktualitásokról, az új jogszabályokról és a velünk kapcsolatos változásokról.
szavak

Facebook
Facebook oldalunk (facebook.com/axelprokft) az ügyviteli szoftverek között a legnépszerűbbé vált. Érdemes lájkolni és követni cégünket, hiszen folyamatosan jelentkezünk érdekes hírekkel, friss jogszabályokkal, nyereményjátékokkal. A lájkoláson kívül célszerű feliratkozni is oldalunk követői közé, ehhez a Tetszik gomb jobb oldalán található Beállításokra kell kattintani, majd ott a “Hozzáadás az érdeklődési kör listákhoz...” lehetőségre. Így biztosan nem marad le semmiről.

Szakmai hírlevél
Havonta küldött szakmai hírlevelünkkel segítjük ügyfeleinket abban, hogy le ne maradjanak semmilyen fontos jogszabályváltozásról, vagy programfrissítésről.

RSS
RSS feed (www.axel-szamlazo-program.hu/rss_all) csatornánkon szintén nyomonkövethetik az aktualitásokat, ez akár a levelezőprogramban, vagy egy RSS olvasóban is fogadható. De a rövid hírek kedvelői Twitteren (www.twitter.com/axelprokft) is nyomonkövethetik híreinket, cikkeinket.

Okostelefon
Már a böngészőt sem kell megnyitni, hogy friss híreinkhez hozzájuthassanak. AndroidA fenti lehetőségeken kívül egy innovatív, forradalmi megoldással kényelmesen, mobiltelefonon keresztül értesülhetnek androidos felhasználóink az AXEL Professional Softwares Kft. fontosabb híreiről az alábbi témakörökben.

A Google Play áruházból letölthető alkalmazás által nem szükséges a böngészőt megnyitni ahhoz, hogy folyamatosan naprakész lehessen. Elegendő az alkalmazást letölteni telefonjára és telepíteni, amikor pedig friss hírekre vágyik megnyitni és azonnal olvashatja azokat, vagy futtassa a háttérben, így azonnal értesítést kap, amint új információ jelenik meg. Így elsőként értesülhet az új programverziókról vagy a legújabb üzleti élettel kapcsolatos hírekről.

Google Play letöltésAz alkalmazás segítségével folyamatosan nyomon követheti a legújabb híreket, a legfrisebb cikkeinket, facebook bejegyzéseinket, videóinkat, valamint szoftvereink frissítéseiről is tájékoztatást adunk. Szoftvereink weboldalai pedig egy kattintással megnyithatóak.

Az alkalmazás telepítéséhez olvassa le mobiltelefonjával a QR-kódot, vagy nyissa meg telefonján a Google Play áruházat, a keresőbe elegendő annyit beírni, hogy axel és már töltheti is le az AXEL PRO Hírek alkalmazást, mellyel folyamatosan naprakész lehet.

Ne maradjon le Ön se! Töltse le már ma!A fentieken kívül minden aktuális információ, hír és cikk megtalálható szoftvereink weboldalain is, így érdemes azokra is időnként rápillantani.
Számlázás hírek
Házipénztár hírek
Útnyilvántartó hírek
Nyomtatványkitöltő hírek

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!