AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Számlázás azonnal!

Az AXEL Professional Softwares Kft. számára fontos, hogy ügyfelei a legkorszerűbb megoldásokkal vehessék igénybe szolgáltatásait. Így mostantól Mastercard / Visa bankkártyával, illetve PayPal-lal is lehetőség van szoftvereink árának kiegyenlítésére.

Bankkártyás fizetésCsapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleink számára minél kényelmesebbé tehesse a szoftverek használatát, igénybevételét, ezért bevezettük a bankkártyás, illetve PayPalos fizetési lehetőséget is. Szoftvereink így a megvásárlás után azonnal használhatóak.

Bankkártyával történő fizetés a PayPal oldalán keresztül történik, de nincs szükség PayPal regisztrációra! A megrendelést követően megjelenő oldalon a Fizetés azonnal gombra kattinva a megjelenő ablakban adhatja meg a bankkártyához tartozó név és cím adatokat A fizetés teljesen biztonságos rendszeren keresztül történik, így nem kell aggódnia, hogy illetéktelenek kezébe jutnak az adatok.

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a szoftver a letöltést és a fizetést követően azonnal aktiválható és a megvásárlást követően egyből számlázhat, hisz a program telepítése és használata könnyű, gyors és egyszerű.

Számunkra fontos ügyfeleink kényelme, így az újonnan bevezetett fizetési módokkal együtt mostmár 4 féle fizetési lehetőség közül Ön választhat, hogy melyik módon kívánja kiegyenlíteni a program ellenértékét.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!