AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

2012 az AXEL Professional Softwares Kft.-nél

Cégünk nagyon tartalmas évet tudhat maga mögött, ebből állítottunk össze egy kis ízelítőt meglévő és leendő ügyfeleink számára.

2012Sikerekben és fejlesztésekben gazdag évet zárhatunk magunk mögött, ebből kívánunk megosztani ügyfeleinkkel néhány fontos és érdekes információt az alábbi összefoglalóban:

Facebook


2012 tavaszi indulása óta, tehát az eltelt alig több mint fél év alatt cégünk facebook oldala lett a legkedveltebb ügyviteli szoftverekkel foglalkozó magyar facebook oldal.

Ügyfélszolgálat


• Az AXEL Professional Softwares Kft. szoftverfejlesztési divíziójának bővítése mellett 2012-ben az ügyfélszolgálatos munkatársak számát kétszeresére növeltük, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, és minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt nyújtsunk hatékony megoldást a felmerülő kérdésekre. Ügyfeleink kérdéseit, kéréseit az elmúlt évben is 100%-osan megválaszoltuk és teljesítettük, amellyel kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk. "Ezúton szeretném kifejezni maximális elégedettségemet az Önök teljesítményével, szakmai felkészültségével. Messze a legjobb ügyfélszolgálat, akikkel valaha is találkoztam!"
• Dolgozóink jobb munkakörülményei és ezáltal a még hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében hatszorosára növeltük irodánk méretét az előző évhez képest.
• Bevezetésre került az IVR rendszer és ezen kívül még egy új, fejlett telefonos rendszer, mellyel a telefonhívások során ügyfeleinket még gyorsabban tudjuk kiszolgálni.
Megújított nyilvántartásunkkal minden ügyfelünk háttértörténetét könnyedén megtekinthetik ügyintézőink, így ügyfeleink még professzionálisabb ügyintézésben részesülhetnek.

Szoftver fejlesztés


Két új szoftvert jelentettünk meg, az AXEL PRO Útnyilvántartó Programot és az AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Programot, amelyek jelentősen megkönnyítik a céges ügyvitelt.
• Egyik legnépszerűbb termékünk, az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program fejlesztése során több száz újítás és fejlesztés került a szoftverbe, részben ügyfeleink javaslatai alapján, hogy kezelése minnél áttekinthetőbb legyen és profi programunk mégtöbbet nyújtsa, részben pedig a jogszabályváltozások és új modulok következményeként.
• Előkészítettük több olyan nagyobb titkos projekt-et, amelyek eredménye 2013-ban fog megszületni. Ezekről természetesen oldalainkon tájékoztatjuk ügyfeleinket.
Továbbfejlesztettük weblapjaink védelmi rendszerét, így maximális biztonságban vannak a bizalmas adatok.

Információ


66 cikket helyeztünk ki ügyviteli szoftverekkel, üzleti élettel kapcsolatban.
3 db nyereményjátékunk volt, mely által több szerencsés ügyfelünk is ingyenesen juthatott szoftvereinkhez.
• A NAV-val való folyamatos együttműködésünknek köszönhetően 0 db ügyfél volt, akit a szoftverünkkel kiállított számla miatt büntettek volna meg.
• Ügyfeleink részére nem csak mi kértünk számos esetben állásfoglalást a NAV-tól, hanem több alkalommal mi hívtuk fel a NAV figyelmét jogszabályi inkonzisztenciákra, illetve mi tájékoztattuk a NAV-ot új jogszabályokról.
• Az elmúlt évben megrendeléseink száma a duplájára nőtt a tavalyihoz képest.

Egyéb események


• A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által az AXEL szó bejegyzett védjegyoltalom alatt ál 2012 évtől.
• A Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége szerint kereskedelmi gyakorlatunk tisztességes, weblapunkon található információk dokumentumokkal alátámasztottak és a valóságnak megfelelnek.
• Szoftvereink biztosításával támogattuk a Gyengénlátó Gyermekekért Alapítvány, illetve a Cseh László olimpikonunkat is jegyző Star Sport Akadémia munkáját.

2013-ban is az eddig megszokott professzionalítással fejlesztjük szoftvereinket és szolgáljuk ki ügyfeleinket.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!