AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Gondoljon a jövőre, készüljön a Win8-ra!

Hamarosan megjelenik a Microsoft legújabb operációs rendszere, a Windows 8, ami az ígéretek szerint táblagépen is képes lesz futni. Érdemes már most olyan szoftvereket választani, amelyeknek nem jelent majd gondot az új operációs rendszer.

-Windows 8- A Microsoft új termékét a felhasználók már 2012 májusa óta tesztelhetik, októbertől pedig megvásárolható majd a végleges verziója. Az új Windows környezet az eddigiekkel ellentétben már táblagépeken is használható lesz. Az új rendszernek köszönhetően adataink nagyobb biztonságban lesznek, a fejlett védelmi megoldásoknak köszönhetően, szép kezelőfelülete pedig megkönnyíti az átállást a régebbi operációs rendszerről. A hírek szerint a Windows 8 akár pendrive-ról is indítható lesz, így gyakorlatilag az ember bárhová magával viheti majd munkakörnyezetét. A mostanában, illetve a közeljövőben megjelenő számítógépek már valószínűleg az új operációs rendszerre lesznek konfigurálva.

Aki mostanában vásárol új számítógépet, vagy új szoftvert, annak érdemes már az új operációs rendszerre is gondolnia, mert ügyviteli szoftvert az ember nem egy-két hónapra, hanem évekre szeretne megvásárolni.

Az AXEL Professional Softwares Kft. szoftvereit folyamatosan fejlesztjük és teszteljük, haladva a kor követelményeivel. Az új Windows operációs rendszeren szoftverünk bármiféle fennakadás nélkül, gördülékenyen, a megszokott professzionalitással működik. -Windows 8-

Szoftvereink mindegyike az összes jelenleg elterjedt Windows operációs rendszerre feltelepíthető. Amennyiben Ön is haladni szeretne a korral és eddigi operációs rendszerét Windows 8-ra kívánja cserélni, úgy az AXEL PRO is követi az igényeit. A professzionális használati útmutató alapján percek alatt használatba veheti jól megszokott programját az új operációs rendszeren és folytathatja addigi tevékenységét is, sőtt, az áthelyezés Önnek pénzébe sem kerül.

Miért várna, amíg más ügyviteli szoftverek is futtathatóak lesznek az új környezetben? Gondoljon a jövőre és válasszon már most olyan szoftvert, amit a későbbiekben sem kell lecserélnie!

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!