AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Önhöz elért már a legújabb Windows?

Július 29-én megérkezett a Windows legújabb operációs rendszer verziója a Windows 10.

A Windows 10-ről

Az új operációs rendszer ingyenes beszerzéséhez nincs szükség másra, csak arra, hogy a számítógépen jelenleg a Windows 7 vagy 8.1 verzióinak valamelyike fusson (kivéve az Enterprise és RT kiadásokat), másrészt pedig arra, hogy a gép megfeleljen a minimális rendszerkövetelményeknek.

Azonban a Microsoft  fokozatosan frissíti a rendszereket, vagyis nem minden felhasználóhoz egyszerre jut el a frissítés, így előfordulhat, hogy egyes felhasználóknak várni kell még az újításokra.

A frissítéshez alkalmas operációs rendszert használó számítógépeken a megjelenést követő 1 évben ingyenesen lesz igénybe vehető a Windows 10.
Azok, akik nem az ingyenes verziót veszik igénybe, azoknak mintegy 30 ezer forintnak megfelelő összegeket kell fizetniük a 10-es verzióra történő váltásért.

Azokat, akik korábban regisztráltak a Windows 10-re, azokat értesíti is a számítógép, amikor számukra elérhető lesz a frissítés

Újdonságok 

  • A Start menü ikonja is változik, valamint egy gombnyomással megnézhetjük az összes éppen futó szoftver ablakát, és ugyanitt a virtuális asztalokat is kezelni tudjuk.
  • Zenék, videók, játékok, alkalmazások letöltése az Áruházból
  • A Windows Edge böngészővel közvetlenül a weblapokra jegyzetelhet, írhat, emelhet ki szöveget
  • Új böngésző, a Spartan
  • Arc-, és ujjlenyomat felismerés


Készen állunk a változásra

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó, Házipénztár, Útnyilvántartó és Nyomtatványkitöltő minden Windows operációs rendszeren tökéletesen, teljeskörűen futtatható, így a napokban megjelent Windows 10 rendszer alatt is.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!