AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Kevesebb, mint 2 hónap, és jön a legújabb Windows

Hivatalosan is közzétették már, hogy a nyáron érkezik a Windows 10, és egy évig ingyenesen lehet frissíteni az új operációs rendszerre. Az Ön számítógépe is jelzi az Új verziót?

2015. július 29-én fog megjelenni a várva várt Windows 10 operációs rendszer, egyszerre összesen 190 országban és 111 nyelven.

Mivel a Windows 10 lesz a Microsoft által kiadott utolsó  operációs rendszer, ezért egy folyamatosan frissített, nem pedig bizonyos időközönként új verzióval jelentkező szoftverként kezelik a jövőben. Emiatt változik a Windows frissítése is, így mindössze 2-3 percet fog mindig igénybe venni a folyamat.

A megjelenő verziókról

6 féle különböző verzió fog megjelenni:

  • Windows 10 Home
  • Windows 10 Pro
  • Windows 10 Enterprise
  • Windows 10 Education
  • Windows 10 Mobile
  • Windows 10 Mobile Enterprise

A Windows 10 Home, Mobile és Pro ingyenes lesz, az Enterprise, a Mobile Enterprise és az Education csomagokért viszont fizetős bővítményként érkezik.

Átállás a Windows 10-re

A megjelenéstől számított 1 évig ingyenesen lesz igénybe vehető Windows 7, Windows 8.1 és Windows Phone 8.1 eszközökön az új rendszer. 

Az ingyenes frissítés a Get Windows 10 alkalmazás segítségével foglalható le. Az alkalmazás igénybevételéhez csak a tálca jobb szélén megjelenő kis Windows ikonra kell kattintani, melynek segítségével automatikus értesítést fog kapni, amikor elérhetővé válik a Windows 10 telepítője.

Az AXEL PRO Windows 10 alatt

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó, Házipénztár, Útnyilvántartó és Nyomtatványkitöltő az összes jelenleg elterjedt Windows operációs rendszerre feltelepíthető, emellett tökéletesen, teljeskörűen futtatható lesz a hamarosan megjelenő Windows 10 rendszer alatt is.

Amennyiben Ön is haladni szeretne a korral és eddigi operációs rendszerét Windows 10-re kívánja cserélni, úgy az AXEL PRO is követi az igényeit. 

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!