AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Egyedi számlakép kialakítási lehetőségek

Minden bizonnyal Ön is szívesebben tekint meg egy olyan számlát, vagy szállítólevet, melynek formátuma egyedi, személyre, vagy akár cégre szabott.

A kiállított bizonylatok személyre szabására számos lehetőség áll rendelkezésére. 

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programban a számlákra és a többi bizonylatra egyedi céglogó helyezhető el egy tetszőleges képfájlból betöltve, melyet a számla bal sarkában, vagy akár a jobb és a bal felső részen egyaránt megjeleníthet. Ennek segítségével vevői már ránézésre tudni fogják, hogy kitől érkezett a számlájuk. Ez a logó a program használata során bármikor módosítható, így ha az Ön logója módosul, Ön néhány kattintással módosíthatja a feltöltött képet.

A bizonylatokra tetszőleges aláírás kép is választható. Ez nagyban megkönnyíti a dolgát a számla kiállításakor, mert az állandó kézi aláírás helyett elhelyezheti ezt a képet a bizonylaton, így ezzel időt is spórolhat. Az aláírás minden bizonylaton a pontozott vonal fölé kerül.

Minden árucikkhez képet rendelhet, amely megjelenik az számlán a tétel neve alatt, így vevője ránézésre láthatja a megvásárolt termék képét. Valamint egy ügylet készítése során, árucikk listából történő választás esetén az Új tétel ablakban is megjelenik az árucikkhez rendelt kép kicsinyített változata, így például egy számla megírásánál könnyen észrevehető, ha véletlen rossz árucikket választott.

Egyedi beállításra van lehetőség a betűtípus kapcsán is. A számlán minden adat esetén kiválasztható, hogy milyen méretben, színnel, betűtípussal jelenjenek meg a szövegek, feliratok. 

Ezenkívül egyedi keretek állíthatók be a számla egészére vonatkozóan, illetve az egyes mezőkre is, melyek szélessége tetszés szerint módosítható.

Mindemellett az AXEL PRO Számlázó Programmal kiállított számlák természetesen mindenben megfelelnek a számla kötelező adattartalmi előírásaira vonatkozó hatályos jogszabályoknak, folyamatos egyeztetésben vagyunk a NAV munkatársaival, és bármi jogszabályi változás történik, az a frissítésekkel azonnal elérhetővé válik a programban.

Használja Ön is a jogszabálykövető AXEL PRO Számlázó Programot, és az általános, megszokott számla képet formázza az Ön cége profiljához leginkább illőre.

Kipróbálom most a demó változatot!

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!