AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Tudjon meg mindent vállalkozásáról

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program innovatív megoldásainak köszönhetően kitűnően alkalmas statisztikák és grafikonok készítésére.

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programba épített diagram-generáló modul több száz különböző grafikont jelenít meg néhány kattintással, melynek segítségével egyszerűen átlátható az áruforgalom, a bevételek, a kiadások és még sok más adat napi, havi, éves alakulása, valamint megoszlása partnerek és árucikkek szerint.

  • Szeretné tudni, hogy mennyi volt az adott napi, vagy heti forgalma?
  • Kíváncsi arra, hogy melyik vevőnek, melyik termékből, mennyit adott el?
  • Érdekli, hogy cége mennyi profitot termel?

Szoftverünkbe vitt adatok alapján különböző számítások, lekérdezések, grafikonok, összesítések, kimutatások készíthetőek egyszerűen.

Havi- és napi oszlopdiagramokat tud készíteni, adott időszakra, árucikkre, partnerre vonatkozóan. Segítségével megtudhatja, hogy mennyit adott el egy-egy vevőnek, akár egy adott árucikkre vonatkozóan is, megtudhatja, hogy hány tétel került eladásra az adott vevőnek az adott héten, vagy hónapban.

Az árucikk kördiagram segítségével megtekintheti melyik árucikke a legnépszerűbb, melyikből adott el, vagy szerzett be a legtöbbet, illetve melyik termék hozza a legkisebb és melyik a legnagyobb bevételt.

A partner kördiagrammal pedig rávilágíthat melyik partnerek vásárolnak a legtöbbet a cégnél, és ezeknek a vásárlóknak egyedi ajánlatokkal vagy akár a programban beállítható partnerhez kötött egyedi kedvezményekkel viszonozható a hűségük.

A fenti grafikonokon kívül az AXEL PRO a profitszámítás lekérdezésének lehetőségét is tartalmazza, ezáltal lehetővé teszi a cég ügyvitelének optimalizálását a maximális haszonra. Ezzel a lehetőséggel a negyedéves, féléves, éves kimutatások még részletesebbé tehetőek, hiszen az is megtekinthető, hogy a cég mikor mekkora hasznot termelt.

Használja Ön is az AXEL PRO Számlázó Program EXTRA és MAX programcsomagját, és tartsa nyilván benne partnereit, árucikkeit, és készítsen statisztikákat, grafikonokat velük kapcsolatban. Probálja ki a profit számítást is, hogy cége a lehető legnagyobb haszonra tehessen szert az adatok alapján!

Töltse le a demó verziót, és próbáljon ki ingyenesen, és teljeskörűen minden funkciót. 

 

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!