AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Ismét módosulhat az EKÁER

Új termékek kerülhetnek a márciustól élesben működő Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer keretében a kockázatos termékek közé. Ezek a termékek a NAV szerint gyakran érintettek az áfacsalásokban.

A tervezett változás

A megjelent rendelettervezet a EKÁER rendszerbe tartozó kockázatos termékek körét módosítja.

Ezen termékek listája kibővül a csokoládéval, a gombával, a dzsemekkel és a gyümölcslevekkel, a növényi olajokkal, az állatok etetésére szolgáló készítményekkel. Emellett kockázatos termék lehet több hulladék a több fajta, illetve a cement is.

A kockázatos termékek listájának kibővítését azzal indokolták, hogy ezek a termékek nagyon gyakran érintettek áfacsalásban, és a rendszer célja a csalások visszaszorítására irányul, így ez a lépés elengedhetetlennek tűnik.

Segítünk

  • Nincs ideje órákig tanulmányozni a bonyolult jogszabályokat?
  • Önnek is sok idejét elveszi a bizonylatok adatainak ismételt felvitele?

Önnek nincs szüksége a bonyolult jogszabályok és feltételrendszerek részletes ismeretére. Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program EKÁER modulja rendelkezik ezen tudással, így leveszi a terhet az felhasználóról.

Az adatokat sem kell duplán felvinni az EKÁER rendszerébe is, mert a bizonylatokon szereplő adatokat pár kattintással bejelentheti, így nagyon sok időt megspórolhat Ön is, és cége fejlődésére tud koncentrálni ez idő alatt.

Számla, szállítólevél, és beszerzés elkészítése után Ön néhány gombnyomással elvégezheti az EKÁER-be való bejelentést, ahelyett, hogy duplán kellene adatokat bevinnie a bizonylat kiállításakor, majd az EKÁER-be történő bejelentésekor is, így kényelmesen, néhány kattintással jelentheti be felhasználóbarát szoftverünk segítségével fuvarozásait.

Amint változás lép életbe az EKÁER rendszerében, azt rövid időn belül programunkból is eléri, így a kockázatos termékek körének kibővített listáját is tartalmazni fogja programunk, ahogy elfogadják, és életbe lép. 

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!