AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Online hirdetések keltették fel a NAV figyelmét

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy online felületen megjelent hirdetés alapján találtak egy illegális pécsi számítástechnikai üzletet, amely záloghitelezéssel is foglalkozott.

Az ellenőrzésről

Egy  online kereskedelmi portálon talált hirdetés keltette fel a NAV ellenőreinek figyelmét. Az oldalon a kereskedő több hirdetést adott fel, melyekben informatikai eszközöket kínált eladásra.

A pénzügyőrök felhívták a megadott telefonszámot, és megállapodtak, hogy az egyik számítógépet megvásárolják egy pécsi címen.

A NAV munkatársai a megadott címre érkezéskor látták, hogy egy számítástechnikai boltról van szó.  A revizorok a próbavásárlás során nyugtát nem kaptak, sőt még pénztárgép sem volt az üzletben, valamint az üzemeltető számítástechnikai eszközök javítását, szervizelését is üzletszerűen végezte.

Végül kiderült, hogy működési engedéllyel nem rendelkezett az üzlet, továbbá bejelentés nélkül alkalmazottat is foglalkoztatott.

Ön ne kerüljön hasonló helyzetbe

Javasoljuk, hogy bármilyen gazdasági tevékenységet folytat, használjon számlázó programot, és minden esetben adjon számlát, hogy elkerülhesse a hasonló kellemetlenségeket.

 

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programmal nem fog megfeledkezni a bizonylat adásáról, vagy nem kell azért aggódnia, hogy megfelel-e a kötelező adattartalmi előírásoknak az Ön által kiállított bizonylat. A készletkezelő funkcióval pedig tartsa nyílván termékeit és vezesse pontosan, egyszerűen azok készletét. 

 

Számlázó programunkat ide kattintva töltheti le: 

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!