AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

A felhasználói dokumentációra vonatkozó változás

2015. január 1-től módosultak a számlázó program felhasználói dokumentációjára vonatkozó egyes jogszabályi rendelkezések, melyek az ezen időpont előtt értékesített, használatba vett programokra is érvényesek.

A változásról

A korábbi rendelkezések szerint a számlázó program dokumentációját magyar nyelven kellett a felhasználó részére biztosítani. 

Azonban most már nem kötelező a magyar nyelven átadás, megfelelő a német, francia vagy angol nyelven készült felhasználói dokumentáció is.

Amit kínálunk

Cégünk által forgalmazott szoftverekhez profi ügyfélszolgálatunk mellett elérhető a szoftverekbe beépített professzionális használati útmutató, mely minden felmerülő kérdésre részletes, pontos leírást tartalmaz a még könnyebb kezelhetőség érdekében.

Munkatársaink rengeteg időt fordítanak arra, hogy ügyfeleink egy olyan útmutatóval rendelkező programot kaphassanak, mely egyszerűen, hétköznapi nyelven nyújt profi útmutatást minden felhasználónk számára.

A használati útmutatóval rengeteg idő megspórolható, mert a programból közvetlenül érheti el, így nem kell e-mailt küldeni, vagy telefonálni. Tehát használata nem csak idő, hanem költséghatékony is, mert így megtakaríthatja a telefonszámla árát, és az ehhez kapcsolódó költségeket.

A http://www.youtube.com/axelprokft oldalon videós segédleteket, a http://www.facebook.com/axelprokft oldalon pedig rengeteg egyéb információt találhat programjainkról.

A programfunkciók leírásának megtekintéséhez kattintson itt.

Kérdése van? Segítünk!

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink több csatornán is állnak rendelkezésre (telefon, skype, webchat, email) hétköznap 8-16.30-ig. Szoftvereink dedikált telefonszámokkal rendelkeznek, így kollégáink már a hívás pillanatában tudják, hogy melyik programunkkal kapcsolatban szeretne kérdezni.

Munkaidőn kívül interaktív menürendszerünk áll rendelkezésére, melyben a leggyakoribb kérdésekkel kapcsolatban akkor is megkapja a válaszokat, ha ügyintézőink nem dolgoznak.

Az AXEL Professional Softwares Kft. termékei a legnépszerűbbek közé tartoznak az ügyviteli szoftverek között. Ez köszönhető a folyamatosan fejlesztéseknek, programunk és ügyfélszolgálatunk kiemelkedő minőségének, szoftvereink könnyű, felhasználóbarát kezelhetőségének és a rengeteg exkluzív funkciónak.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!