AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

AXEL PRO Születésnap 2014

Cégünk egy újabb tartalmas évet tudhat maga mögött, ügyfeleink bizalmának és kollégáink kitartó kemény munkájának köszönhetően az elmúlt évben is sok mindent megvalósíthattunk.

Engedje meg, hogy ebben a rövid összefoglalóban Önnel is megosszuk, melyek voltak az elmúlt évünk legfontosabb eseményei, amelyekre leginkább büszkék vagyunk. Természetesen az itt felsorolt jelentősebb eseményeken kívül számos egyéb fejlesztés történt, mind szoftveres, mind ügyviteli vonalon, amelyek eredményeképpen 99%-os ügyfél-elégedettségi mutatóval rendelkezünk.

Fejlődés

Az elmúlt egy évben megdupláztuk ügyfélszolgálatosaink számát, hogy Ön még hatékonyabb kiszolgálásban részesülhessen. A megnövelt létszámnak köszönhetően kollégáink immár 8-16:30-ig állnak rendelkezésére.
IVR rendszerünket egy még korszerűbbre cseréltük, ezzel egyidejűleg pedig szoftvereink dedikált telefonszámokat kaptak, így már a hívás pillanatában tudjuk, melyik szoftverünkkel kapcsolatban szeretne kérdezni.
Külföldi ügyfeleink immár amerikai telefonszámunkon is kereshetnek minket.

Vállalatunk elsőként reagálva a jogszabályi változásokra, az új NGM rendelet alapján elkészítette a legegyszerűbb bejelentési módot, hogy megkönnyítse az Ön számára a program használatának bejelentését.

Természetesen a jövőben is folyamatosan követjük a törvényi változásokat, hogy Ön mindig naprakész frissítésekkel rendelkezzen.

Karitatív tevékenység

Az idei évben nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy általunk kiemelkedően fontosnak tartott ügyeket támogassunk bevételeinkből.

100 000 Ft-tal támogattuk az UNICEF tevékenységét, melyhez Ön is hozzájárult vásárlásával. Ebből az összegből a szervezet az alábbiak valamelyikét valósítja meg a teljesség igénye nélkül:
•  5555 gyermeknek tudnak  a kiszáradás ellen védelmet nyújtó rehidráló sót biztosítani
• 10,000 db magas energia- és tápanyagtartalmú terápiás mogyorókrémet tud venni a súlyosan alultáplált gyermekeknek
• 2857 gyermeknek tudnak gyermekbénulás ellen
védelmet nyújtó Szabin-cseppet biztosítani

 

A Kis Lépés Klub tagjaiként támogatjuk a Puli Space Technologies kezdeményezését, melynek célja, hogy legkésőbb 2015-ben magyar tervezésű holdjárót küldjenek az űrbe. Ezen kívül fontosnak tartják, hogy népszerűsítsék a tudományos gondolkodásmódot és bátorítsák a magyar diákokat, hogy természettudományos / műszaki pályát válasszanak.

 

Partnerprogramok

2014. első felétől ha Ön rendelkezik MVM vagy HVG klubkártyával, partnerprogramunknak köszönhetően bármely szoftverünket kedvezménnyel vásárolhatja meg. A kedvezmény igénybevételéhez csupán kártyaszámát kell elküldenie kollégáink számára emailben.

          

Díjak

Az elmúlt évünk is igen tevékenyen telt, ennek köszönhetően cégünk több elismerést magáénak tudhat idén is.

 

Stabil pénzügyi hátterünknek, és annak köszönhetően, hogy soha nem volt hátralékunk, cégünk bekerült a köztartozásmentes adózók listájába és ezt a pozíciót folyamatosan tartja. Ezzel garantáljuk, hogy aki tőlünk vásárol, az megbízható forrásból vásárol.

 

 

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a környezettudatos működést, ennek köszönhetően a tavalyi LowCO2 minősítés után elnyertük a ZeroCO2 környezetvédelmi minősítést is.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!