AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Támogatjuk a magyar űrprogramot

A Kis Lépés Klub tagjaiként támogatjuk a Puli Space Technologies kezdeményezését, melynek célja, hogy legkésőbb 2015-ben magyar tervezésű holdjárót küldjenek az űrbe. Ezen kívül fontosnak tartják, hogy népszerűsítsék a tudományos gondolkodásmódot és bátorítsák a magyar diákokat, hogy természettudományos / műszaki pályát válasszanak.

Mi az a Puli Space?

A Puli Space Technologies olyan új technológiák kifejlesztését tartja küldetésének, amivel rendszeresen lehet űrjárműveket indítani a világűrbe. Ezzel az innovatív szemléletű befektetők részére egy teljesen új területet kívánnak megnyitni.

Első céljukként legkésőbb 2015-ben szeretnének egy saját készítésű egységet küldeni a Holdra, a Google Luner XPRIZE kezdeményezés keretében, demonstrálva képességeiket, hogy később az űripar meghatározó szereplői lehessenek.

A fentieken kívül fontosnak tartják, hogy a magyar diákok körében népszerüsítsék a természettudományos illetve a műszaki életpályákat.

Miért tartjuk fontosnak tevékenységüket?

Mi az AXEL Professional Softwares Kft-nél szintén fontosnak tartjuk az innovatív szemléletet és a folyamatos fejlődést. A Puli Space program keretében a megalkotók mernek nagyot álmodni és úgy gondoljuk, ezt az álmot mindenféleképpen fontos megvalósítani, ezért támogatjuk tevékenységüket.

Ezen kívül ahogy a korábbiakban, úgy továbbra is fontosnak tartjuk a feltörekvő generáció támogatását, így azonosulni tudunk azon küldetésükkel, hogy a magyar diákokkal megismertessék a tudományos gondolkodást, hiszen ők lesznek a jövő.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!