AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

10 tipp, amiről Ön még lehet, hogy nem is tudott

Tegye kényelmesebbé életét szoftverünkkel. Most megmutatunk Önnek néhány tippet, amivel gyorsabban és egyszerűbben dolgozhat, növelheti cégének hatékonyságát.

Az alábbi tippek használatával rengeteg időt és ezzel pénzt spórolhat meg:

1. Mobil elérés

Az AXEL PRO adatai (napi összesítés, árucikkek, partnerek, ügyletek, számlák) tetszőleges böngésző programból is elérhetőek a belső hálózaton vagy az Interneten keresztül, így akár egy mobil telefonról (iPhone, Android, vagy bármilyen más rendszer) is lekérdezhetőek az információk.

2. Tételmozgások

A már kiállított ügyletekhez (számla, eladás, szállítólevél, díjbekérő, bejövő megrendelés, árajánlat, beszerzés, kimenő megrendelés, gyártás, leltár) tartozó tételek és az árumozgások megtekinthetőek, listázhatóak, szűrhetőek, exportálhatóak, összegezhetőek az Eddigiek főmenü Tétel mozgások gombján kattintva, de további lekérdezések is rendelkezésre állnak.

3. Oszlopok tetszőleges ki-bekapcsolása

A program összes táblázatának oszlopa tetszés szerint ki- és bekapcsolható. Ha valamely oszlopra nincs szüksége, akkor kapcsolja azt ki, hogy több adat kiférjen a többi oszlopban. Az oszlopok kikapcsolásával a lekérdezések sebessége is tovább gyorsítható.

4. Gyors, egyszerű leltározás

A leltározás funkció használatával lehetősége van arra, hogy egyszerűen korrigálja a termékek készlet mennyiségét, valamint ellenőrizheti, hogy egyezik-e a ténylegesen fellelt rendelkezésre álló készlet mennyiség a program által mutatott készlettel, és rögzíthető az eltérés oka. Többféle leltározási ív és korrekciós lista készíthető és nyomtatható, amelyek lehetővé teszik a pontos és gyors raktárkészlet vezetését.

5. Beépített segítség

A szoftverekbe beépítve megtalálható egy olyan innovatív, professzionális használati útmutató, mely a gyakran felmerülő kérdésekre részletes, pontos, széles spektrumú útmutatót kínál a még könnyebb kezelhetőség érdekében. Az útmutató az (F1) gombbal a szoftver bármely részén előhívható.

 6. Frissítés

Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig megfeleljen a hatályos jogszabályoknak, valamint új funkciókkal bővítjük, hogy kezelése minél áttekinthetőbb legyen és programunk még többet nyújtson Ön és cége számára. A frissítések listájának megtekintéséhez kattintson a kezdő ablakban a Frissítés ikonra.

7. Párhuzamos, hálózati működés

Egyre növekvő igény, hogy az adatokat ne csak egy adott számítógépről, hanem szigorú biztonsági ellenőrzés mellett, távolról is el lehessen érni, vagy akár több felhasználó dolgozhasson egyszerre a közös adatbázison. Erre kínál megoldást cégünk ügyviteli szoftver portfóliójának csúcsterméke, az AXEL PRO MAX.

8. Teendők megtekintése

A teendők (feladatok, események, tennivalók) listáján könnyen összegyűjthetőek és rendszerezhetőek az ügyvitel során felmerülő teendők, valamint nyilvántartható ezek elintézése is. Több felhasználó esetén a belső kommunikáció hatékonysága jelentősen növelhető ezen funkcióval. A program bármely részén az F2 billentyűvel megjeleníthető a teendők listája, valamint az Eszközök főmenüben is elérhető a Teendők gomb megnyomása után.

9. Házipénztár

Az adózás rendjéről szóló törvény értelmében, a NAV a pénzkezelési szabályzat rendjének megsértése esetén az adózót minimum 500.000 Ft összegű mulasztási bírsággal sújthatja! El szeretné kerülni a büntetést? Nem akar jelentős plusz adminisztrációs terhet? Használja az AXEL PRO Házipénztár Programot, amellyel egyszerűen és gyorsan vezetheti a házipénztár nyilvántartást.
 

10. Sorbarendezés

A program táblázatainak adattartalma többféle módon sorbarendezhető. A rendezés módjának kiválasztásához kattintson egyszer a bal egérgombbal a megfelelő oszlop fejlécén. A táblázatban vastag betűtípussal jelenik meg az a fejléc, amely szerint a sorbarendezés történik. A rendezés csak a megjelenítést befolyásolja, az adatok tárolását nem.

A fenti tippekkel megspórolt időnek köszönhetően gyorsabban számlázhat, így vevői elégedettebbek és Ön a megspórolt idő alatt további vevőket szolgálhat ki, így akár bevétele is növekedhet.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!