AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

MVM partnerré váltunk

Cégünk 2014 tavaszától az MVM Partner ZRt. partnereként kedvezményt biztosít minden MVM partnerkártyával rendelkező vásárlónak.

Használja ki partnerprogramunkat

Az AXEL Professional Softwares Kft. örömmel tudatja jelenlegi és leendő vásárlóival, hogy 2014 tavaszától az MVM Partner Zrt. partnere lett.

Az MVM partnerkártya tulajdonosok cégünknél 10% kedvezményt vehetnek igénybe. Ehhez nem kell mást tenniük, csupán a vásárlást megelőzően e-mailben eküldeni klubkártyájuk számát az [javascript protected e m a i l address] e-mail címre.

MVM PartnerKártya programról bővebben

További kedvezmények:

  • A PartnerKártya matricával ellátott elfogadóhelyeken minimum 10%, de helyenként akár 50% kedvezménnyel vásárolhatnak meg különféle árukat és vehetnek igénybe szolgáltatásokat.
  • Évente akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak, hiszen a PartnerKártyával olcsóbban tankolhatnak, bankolhatnak, mobiltelefonálhatnak, és vehetnek igénybe fénymásolási, tolmácsolási, könyvelési, irodai és irodatechnikai szolgáltatásokat. A PartnerKártyát autómosókban és szervizekben, könyvesboltokban, de még piackutatással, oktatással, illetve rendezvényszervezéssel foglalkozó cégeknél is elfogadják. A PartnerKártya felmutatásával – a fentieken túl – országszerte számos szállodában, étteremben, élményfürdőben és szórakozóhelyen juthatnak engedményekhez. (Az MVM Partner ZRt. nem garantálja, hogy a felsorolt kedvezmények mindegyike már a program indulásakor elérhető lesz.)
  • Bár a PartnerKártya az arra jogosult vállalkozások nevére kerül kiállításra, a kedvezményes vásárlás lehetőségével nem csak a kártyabirtokos cégek, de azok valamennyi munkavállalója is élhet, akár céges, akár magánjellegű vásárlás céljából.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!