AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Köszönjük, hogy Ön is hisz a 0-ban

Az UNICEF a világ vezető, gyermekek megsegítésével foglalkozó szervezete, mely világszerte 192 országban van jelen. Céljuk, hogy minden gyermek a részére biztosítva legyenek a világon az alapvető, életben maradáshoz és egészséges fejlődéshez szükséges feltételek.

Évente 18 000 gyermek hal meg a világon megelőzhető okok miatt.

Azok a dolgok, amelyek a fejlettebb országokban természetesek a gyermekeknek, mint például a védőoltások, tiszta ivóvíz, oktatás, az egészséges fejlődéshez szükséges táplálék, sajnos sok gyermek számára alapszinten sem biztosítottak a világban. A világ tájain naponta számos gyermek hal meg megelőzhető betegségek, táplálék vagy ivóvíz hiány miatt.

Ha életben maradnak, az ő gyermekeiknek később szintén át kell élniük ezeket a borzalmakat, hiszen oktatás hiányában nem biztosított számukra az előrelépés.

Hogyan előzhetjük meg ezt?

Az UNICEFnek köszönhetően azonban ezeknek a gyermekeknek van esélyük egy jobb életre, a szervezet programjaiban a hátrányos helyzetben, élhetetlen körülmények között élő gyermekek részére ingyenesen biztosítanak oltásokat, élelmet, megszervezik az elmaradott területek ivóvíz ellátását.

Cégünk számára fontos az, hogy azok, akik nem tudnak segítséget kérni, segítséget kapjanak, hiszen a gyermekek hangját nem hallja senki, sokan talán nem is tudják, hogy a világ másik felében egy kisgyermek éhezik. Ezért az idei évben 100.000 Ft-tal támogattuk az UNICEF munkáját. Azonban ezt a támogatást valójában Önnek, Önöknek, az ügyfeleinknek köszönhetik. Hiszen ha Ön nem vásárolt volna tőlünk, cégünk nem tehetné meg, hogy ekkora összeggel támogassa a jövő képviselőit, a gyermekeket.

A támogatásból, melyet az Ön segítsége nélkül nem tudtunk volna felajánlani, például az alábbiak valamelyikét valósíthatja meg a szervezet, a teljesség igénye nélkül:

  • 5555 gyermeknek tudnak  a kiszáradás ellen védelmet nyújtó rehidráló sót biztosítani 
  • 10,000 db magas energia- és tápanyagtartalmú terápiás mogyorókrémet tud venni a súlyosan alultáplált gyermekeknek
  • 2857 gyermeknek tudnak gyermekbénulás ellen védelmet nyújtó Szabin-cseppet biztosítani

Ön már segített!

Köszönjük Önnek, hogy vásárlásával hozzájárult ahhoz, hogy az UNICEF közelebb kerülhessen céljához, hogy az évi 18 000 gyermek halálának a száma 0-ra csökkenhessen.

Ha támogatni kívánja közvetlenül is a szervezetet, keresse fel a www.unicef.hu weboldalon az UNICEF magyarországi képviseletét. Higgyen Ön is a 0-ban.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!