AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Köztartozásmentes adózók vagyunk. És az Ön többi partnere?

Stabil pénzügyi hátterünknek, és annak köszönhetően, hogy soha nem volt hátralékunk, cégünk bekerült a köztartozásmentes adózók listájába. Ezzel garantáljuk, hogy aki tőlünk vásárol, az megbízható forrásból vásárol.

Cégünk örömmel tudatja Önnel, hogy hivatalosan is köztartozásmentes adózó státuszba került.

Mit garantál a köztartozásmentes adózó státusz?

Azoknak, akik a köztartozásmentes adózók listájában szerepelnek, garantáltan:

 

  • nincs behajthatatlanság címén nyilvántartott, de el nem évült adótartozásuk
  • adószámát nem függesztették fel
  • nem áll csődeljárás, végelszámolás illetve felszámolási eljárás alatt
  • csoportos adóalanyiság esetén a csoportos adóalanynak nincs általános forgalmi adótartozása

 

A piacon jelenleg is rengeteg olyan értékesítő található, akik nem szerepelnek ebben a listában. Mi garantáljuk Önnek, hogy hogyha tőlünk vásárol, egy 100%-ig megbízható és tiszta cégtől vásárol. Ez által a jövőben sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Miért jó Önnek, ha csak feddhetetlen cégekkel áll üzleti kapcsolatban?

Tudta, hogy a cégek 14%-a problémás? Ez azt jelenti, hogy átlagosan minden 7. partnerének adószámával gond van!

Képzelje el a helyzetet, hogy megköt egy igen kedvező szerződést egy új partnerrel. Cége bevétele fellendülhet, a cég tovább fejlődhet. 

Már el is képzelte, hogy az összeget új eszközökre, vagy fejlesztésekre fordítja. Átadja partnerének a terméket, vagy elvégzi a munkát, majd kiállítja a számlát, amit továbbít felé. 
A számla fizetési határideje lejár, azonban az összeg nem érkezik meg Önhöz. Ön igyekszik utánajárni a pénzének, hiszen nem kevés összegről van szó. 

Végül kiderül, hogy a partner cége felszámolás alatt van és a cég fizetésképtelen. Ugye nagyon kellemetlen helyzet? Ráadásul cége számára jelentős veszteség.

Ezen kívül ha valamely vevője vagy beszállítója végrehajtás, felszámolás, csődeljárás vagy kényszertörlés alatt áll, akkor jó eséllyel az Ön cégét is elővehetik, mivel a NAV egy problémás esetben a kapcsolódó partnereket is vizsgálhatja.

Hogyan előzheti meg a kellemetlen helyzeteket?

Szoftverünkkel azonnali megoldást kínálunk, hogy nyugodtan hátradőlhessen. Az adószám ellenőrzés funkciónak köszönhetően néhány pillanat alatt kiszűrheti már számlázás előtt azon leendő partnereit, akikkel később gond lehet. Ezen kockázatelemzést segítő megoldás számlázó programunkba alapból be van építve, így néhány másodperc alatt ellenőrizheti vevőjét, vagy beszállítóját az adószáma alapján, a 9 hiteles állami nyilvántartásban, amelyben több, mint 1,5millió adószám megtalálható.

Az adószám ellenőr funkció nem csak számla kiállításakor, hanem a befogadásakor is működik, így ellenőrizheti beszállítóit is. Ez azért is fontos, mert a jogszabályok megkövetelik, hogy számla készítése vagy befogadása előtt ellenőrizni kell a partnert.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!