AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

AXEL PRO Születésnap 2013

Cégünk egy újabb tartalmas évet tudhat maga mögött, ügyfeleink bizalmának és kollégáink kitartó kemény munkájának köszönhetően sok mindent elértünk.

AXEL PRO SzületésnapEngedje meg, hogy ebben a rövid összefoglalóban Önnel is megosszuk, melyek voltak az elmúlt évünk legfontosabb eseményei, amelyekre leginkább büszkék vagyunk. Természetesen az itt felsorolt jelentősebb eseményeken kívül számos egyéb fejlesztés történt, mind szoftveres, mind ügyviteli vonalon, amelyek eredményeképpen 99%-os ügyfél-elégedettségi mutatóval rendelkezünk.Fejlődés

IrodaAz elmúlt év folyamán több új munkatársat köszönthettünk köreinkben. Számunkra fontos, hogy kollégáink a leghatékonyabban végezhessék munkájukat, ehhez kellemes munkahelyi légkört biztosítunk nekik. Idén átköltöztünk egy sokkal tágasabb, igényeink szerint kialakított saját irodába.


Díjaink

MagyarBrandsMagyarBrands Díj
Cégünk abban a megtiszteltetésben részesült 2013-ban, hogy az eddigi elismerései mellé elnyerte üzleti kategóriában a MagyarBrands díjat. A díjjal rendelkező márkák esetében a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy hazai és nemzetközi szinten is megbízható, minőségi terméket vásárolnak.
Szoftvereinket folyamatosan fejlesztjük a hatályos jogszabályok monitorozásával és az ügyfélvisszajelzések figyelembevételével. Termékeink ára a profi ügyfélszolgálatot is tartalmazza, kollégáink szakértelme kimagasló. A visszajelzések alapján ügyfélszolgálatunk kedves és segítőkész, ezen szolgáltatásunkkal is igyekszünk kiemelkedni a tömegből.Profi szolgáltatóProfi szolgáltató minősítés
Cégünk elsőként nyerte el az ügyviteli szoftverekkel foglalkozó cégek közül a Webkontroll által létrehozott „Profi szolgáltató” minősítést, 100%-os megfeleléssel.
A díj garantálja, hogy vásárlóink megbízható forrásból, megbízható programot vásárolnak. A díjjal rendelkező cégek egészen biztosan megfelelnek a fogyasztóvédelem által támasztott követelményeknek, így a fogyasztó biztos lehet benne, hogy megbízható helyről, megbízható terméket vásárol.KörnyezetLowCO₂ minősítés
A LowCO₂ védjegy garantálja, hogy az adott cég nagy figyelmet fordít a környezet megóvására és működésében is igyekszik ennek megfelelően eljárni. A magyarországi szoftvergyártó cégek közül elsőként cégünk nyerte el a védjegy használatának jogát.


Díjainkon kívül 2013 eleje óta cégünk a legnépszerűbb ügyviteli szoftverekkel foglalkozó cég a facebookon, ezt mutatja a jelenleg több, mint 7000 kedvelőnk is.


Szoftverfejlesztés

Nyomtatvány kitöltőAXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program
Egy éve került kiadásra az AXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program, melynek ingyenesen is elérhető verziója azóta sok cégnek és magánszemélynek könnyítette meg az ügymenetét.

PayNowAXEL PayNow™
Az AXEL PRO Számlázó Program kiegészítéseként megjelent a PayNow funkció, mely forradalmasítja a mobiltelefonos fizetést.


ÚtnyilvántartóMobil útnyilvántartás iPhone-ra és Android-ra is
A GPS helymeghatározásnak köszönhetően a címet sem kiválasztani, sem pedig beírni nem kell: a telefonban található GPS chip segítségével azonnal megjelenik az aktuális pozíció címe (város, utca, házszám), így pillanatok alatt bevihető az utazás.
Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a következő operációs rendszerekről is elérhető: iOS, Android, BlackBerry, Bada, Windows Phone, Symbian, stb.


AndroidAndroid alkalmazások
A Google Play alkalmazásboltban három ingyenes szoftverünk érhető el. Az AXEL PRO Útnyilvántartással megvalosítható a mobil útnyilvántartás vezetés, nyomonkövethetőek az aktuális hírek, valamint elérhető benne számos kalkulátor.Az AXEL PRO Hírek alkalmazással folyamatosan naprakész lehet az ügyvitellel és cégünkkel kapcsolatos hírekkel. A bruttó Nettó Kalkulátorral bárhol könnyedén kiszámíthatja egy összeg bruttó, vagy nettó értékét.AXEL PROAXEL PRO Számlázó- és Készletnyilvántartó Program 8-as verzió
Az idei évben került kiadásra számlázó és készletnyilvántartó szoftverünk legújabb, 8-as verziója, mely által ügyfeleink olyan innovatív, egyedi funkciókhoz jutottak hozzá a frissítés által, melyek alapjaiban változtatták meg az ügyvitel menetét a számos ügyfélbarát funkció miatt. Ezen kívül csomagkínáltunk az EXTRA programcsomaggal bővült, hogy ügyfeleink mindegyike megtalálhassa a számára optimális programcsomagot.


További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!