AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

MagyarBrands díjazott az AXEL márka

Cégünk abban a megtiszteltetésben részesült 2013-ban, hogy az eddigi elismerései mellé elnyerte üzleti kategóriában a MagyarBrands díjat. A díjjal rendelkező márkák esetében a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy hazai és nemzetközi szinten is megbízható, minőségi terméket vásárolnak.

AXEL MagyarBrandsAz AXEL Professional Softwares Kft termékei a legnépszerűbbek közé tartoznak az ügyviteli szoftverek piacán, így nagy megtiszteltetés számunkra, hogy nem csak felhasználóink, hanem a szakmai zsűri alapján is a legjobbak közé tartozunk.

Szoftvereinket folyamatosan fejlesztjük a hatályos jogszabályok monitorozásával és az ügyfélvisszajelzések figyelembevételével. Termékeink ára a profi ügyfélszolgálatot is tartalmazza, kollégáink szakértelme kimagasló. A visszajelzések alapján ügyfélszolgálatunk kedves és segítőkész, ezen szolgáltatásunkkal is igyekszünk kiemelkedni a tömegből.

Díjazottak
A fentieknek is köszönhetően nyerte el cégünk az elismerést, amellyel rajtunk kívül olyan márkák rendelkeznek, mint az OTP, a Figyelő, a Libri, a MOL, a Richter, az MTV, az MTI, a Prezi.com, és a Mag Zrt.


A MagyarBrands díjról
Független szakértői biztosság (Dr. Serényi János, Dr. Bendzsel Miklós valamint Dr. Salgó István) döntött ismertség és népszerűség fókuszú fogyasztói közvélemény kutatás alapján. A MagyarBrands elismerést a szakértők komplex mutatószámok alapján ítélték oda:

• Tradíció
• Menedzsment
• Foglalkoztatottság
• Tulajdon
• Reputáció
• Identitás
• Ismertség

MagyarBrands díjátadás


A fenti szempontok összessége alapján az AXEL márka hazai és sikeres.

Köszönjük a bizalmat
Köszönjük leendő és jelenlegi ügyfeleinknek, valamint a MagyarBrands bíráló bizottságának, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal, cégünk a jövőben is ehhez méltóan folytatja tevékenységét.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!