AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Újdonságok - Szüretelje le munkánk gyümölcsét!

Ahogy ügyfeleink már megszokhatták, folyamatosan fejlesztjük programjainkat, azonban a legújabb frissítésünk minden eddigi fejlesztést felülmúl.

Új verzióAz új frissítés új kezdetű verziószámot is kapott, hiszen annyi újdonság kerül bele és annyira kibővült a funkciók eddig is széles tárháza, hogy gyakorlatilag kiérdemelte a legújabb generációs AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program verziót.

Az új, 8.10-es frissítésbe rengeteg ügyfeleink által javasolt funkció bekerült, illetve ez a verzió minden eddiginél gyorsabb használatot tesz lehetővé.

Új funkciók, amelyek meg fogják könnyíteni életét


SzkennelésBejövő számlák iktatása
Lehetőség van a bejövő számlákat rögzíteni és iktatni. Ez a funkció eddig is megtalálható volt programunkban, azonban fejlesztésünk során ezt bővítettük, úgy, hogy a bejövő számlák felvitele során nem csak a bejövő számla adatait (partner, összeg, tételek) van lehetőség megadni, hanem akár szkennerről is közvetlenül beolvasható és tárolható a bejövő számla képe. Ezáltal sokkal egyszerűbbé válik az iktatás és a számlák kezelése, ezzel pedig jelentős idő takarítható meg.


TeendőkTeendők nyilvántartása
A teendők (feladatok, események, tennivalók) listáján könnyen összegyűjthetőek és rendszerezhetőek az ügyvitel során felmerülő teendők, valamint nyilvántartható ezek elintézése is. A teendőkhöz több felhasználó esetén lehetőség van megbízottat megadni, ezáltal ellenőrizhetővé válik, hogy a felvitt feladat kinek a hatáskörébe tartozik. Több felhasználó esetén a belső kommunikáció hatékonysága jelentősen növelhető ezen funkcióval.


TermékfotóTermék fotó számlákra
Az AXEL PRO Számlázó Program kiemelkedően sok lehetőséget nyújt arra, hogy a számlák képe esztétikus, valamint ízlés szerint részletesen testreszabható legyen. A tételekhez kép rendelhető, így a számlákon és árajánlatokon is képekkel együtt lehet feltüntetni a termékeket. A funkció tetszőlegesen ki- és bekapcsolható. Ezáltal színes, fotókkal ellátott, informatív, egyedi árajánlatok és számlák készíthetőek.


Valuta konverterValuta konverter
Az új verzióba bekerült egy valuta konverter segédalkalmazás is. Ezen segédprogrammal bármely pénznemről bármely más pénznemre gyorsan átszámítható tetszőleges összeg az aktuális időpontban érvényes MNB deviza árfolyamon. Ez jelentősen megkönnyíti az ügyvitelt, hiszen nem kell a számlakészítést, vagy bármilyen más ügyletet megnyitni ahhoz, hogy megtekinthetővé váljon, hogy mennyi az adott pénznem jelenlegi árfolyama, nem csak a forinthoz, hanem egymáshoz képest is.


Könyvelőprogram összeköttetésÖsszeköttetés négy féle könyvelő programmal
Az eddig is elérhető RLB összeköttetésen kívül programunkból mostmár négy féle könyvelőprogramnak megfelelő formátumban van lehetőség az adatok exportálására. A 4 féle támogatott könyvelőprogram az alábbi: NOVITAX, NTX, QS és RLB. Ezáltal az ügyvitel sokkal gyorsabbá válik, nem kell többé papírhalmazokkal menni a könyvelőhöz, hanem egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, az irodából küldhetőek az adatok a könyvelésnek. Ezzel megkönnyíti könyvelője és saját munkáját is.


Email sablonokEmail sablonok
Szoftverünkből a kezdetektől küldehtő emailben szinte minden adat, ehhez mindösszesen a szolgálatatótól kapott SMTP beállításokra van szükség. Az új fejlesztéseknek köszönhetően mostmár nem csak egyedi szövegezésű emailek küldhetőek, hanem lehetőség van a gyakori sablonokat is használni. Ezzel rengeteg időt spórolhat meg, ha több ügyfelének rendszeresen azonos szövegezéssel küldi például a számlákat, vagy az aktuális akciókat.


Visszajáró számításVisszajáró összeg kiszámítása
Új funkciónkat főleg a nagy készpénzforgalmat bonyolító ügyfeleinknek szánjuk, a program készpénzzel történő fizetés esetén kiszámolja a beírt összeg és a végösszeg alapján a visszajárót, valamint igény szerint hangosan ki is mondja a fizetendő összeget. Ez nagyon hasznos megoldás azoknak, akiknél gyakori a készpénz forgalom, hiszen sokszor fordul elő, főleg hónap elején, hogy akár pár száz ft-os tételeket nagy címlettel tudnak csak kifizetni a vásárlók, ilyenkor pedig kellemetlen lehet, ha számológéppel kell kiszámolni a visszajárót.


Környezetvédelmi termékdíjKörnyezetvédelmi termékdíj
A környezetvédelmi termékdíj alkalmazását, illetve számlán történő feltüntetését, nem csak az eladott termék típusa befolyásolja, hanem annak csomagolása, anyaga, az ügylet típusa, valamint a beszállító és vevő közötti mögöttes szerződések is. A termékdíjat lehetőség van listából is kiválasztani, valamint egyedileg is megadhatóak azok. A funkció használatával a számla készítésekor már nem kell külön keresgélni a termékdíjakat, amelyeket az adott számlán fel kell tüntetni, mert az hozzárendelhető az adott árucikkhez.


GyártásGyártás összetevőkből
A sokak által kért és várt funkció bekerült legújabb fejlesztésünkbe, így lehetőség van mostmár nem csak kész, hanem összetevőkből álló termékek értékesítésére és készletkezelésére is. A gyártás funkciónak köszönhetően átláthatóvá és könnyen követhetővé válik, hogy mely termékek állnak össze több más összetevőből és melyek azok amik önmagukban kerülnek értékesítésre. Lehetőség van a programban manuálisan, valamint automatikusan is a termékek legyártására.


Egyszerű leltározásGyors, egyszerű leltározás
A leltározás funkció használatával lehetősége van arra, hogy egyszerűen korrigálja a termékek készlet mennyiségét, valamint ellenőrizheti, hogy egyezik-e a ténylegesen fellelt rendelkezésre álló készlet mennyiség a program által mutatott készlettel, és rögzíthető az eltérés oka. Többféle leltározási ív és korrekciós lista készíthető és nyomtatható, amelyek lehetővé teszik a pontos és gyors raktárkészlet vezetését.

További változások


A fentebb felsorolt főbb fejlesztéseken kívül természetesen számos más újítást is tartalmaz a frissítés, amelyek által a program még gyorsabb és professzionálisabb használatot tesz lehetővé.

A frissítésekkel egyidőben ügyfeleink egy új programcsomagot is köszönthetnek, amely a PLUS és a MAX változat között helyezkedik el. Az EXTRA programcsomag hozza az eddigi megszokott professzionális minőséget és azoknak ajánljuk, akik kedvező áron szeretnének egy professzionális, a PLUS csomagnál több funkciót tartalmazó szoftvert, azonban nincs szükségük a MAX programcsomag által eddig kínált összes funkcióra.

Meglévő ügyfeleinknek javasoljuk, hogy frissítsék programjukat, hogy az új funkciókat is használhassák. Jövőbeni ügyfeleinknek javasoljuk, hogy töltsék le a demó verziót, hogy a saját szemükkel győződhessenek meg róla, hogy az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programmal milyen könnyűvé válik az ügyvitel.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!