AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Extra tudás, kedvező ár

Szoftvereink fejlesztése során folyamatosan figyelünk arra, hogy ügyfeleink a legkiválóbb termékeket kapják a legjobb áron. Új programcsomag választékunknak köszönhetően azok is professzionális számlázóprogramot használhatnak, akik kisebb költségvetésből gazdálkodnak.

EXTRA tudásEXTRA tudás
Sokat dolgozott csapatunk azon, hogy a kisebb költségvetéssel rendelkező leendő ügyfeleink is hozzájuthassanak professzionális termékeinkhez. Ennek eredményeképpen megszületett az AXEL PRO EXTRA csomag, amely a jelenlegi PLUS és MAX programcsomag között helyezkedik el. Kitűnő választás azok számára, akik a PLUS csomaghoz képest extra funkciókra vágynak és professzionális programot szeretnének kedvező áron.

Kedvezőbb árKedvező ár
Az új csomagnak köszönhetően árainkat is módosítottuk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő programcsomagot. A LITE programcsomagot ajánljuk azoknak, akik eddig számlatömböt használtak havi 1-2 forintos számla megírásához. Ha kedvező áron akar számlázó- és készletkezelő programot vásárolni, amely már kezeli a deviza pénznemeket is, valamint rengeteg plusz funkcióval rendelkezik, akkor válassza PLUS programunkat. Az extra tudással rendelkező, partner ellenőrzéshez is használható, profi programokat kedvelő ügyfeleknek az EXTRA programcsomagot ajánljuk. MAX programcsomagunk a legnagyobb cégek igényeit is kielégítő funkciókat sorakoztat fel. Minden programunk professzionális minőséget és használhatóságot garantál, igen kedvező áron.

Több csomagMég nagyobb csomagválaszték
Az új csomagnak köszönhetően kínálatunkban immár 4 féle csomag közül választhatnak ügyfeleink, így mindenki megtalálhatja a tudásban és árban cégéhez legjobban illő csomagot. Amennyiben pedig a későbbiekben több funkcióra lenne szükségük, mint amennyi a megvásárolt programban található, kedvező áron vátlhatnak magasabb csomagra. Minden termékünkhoz teljeskörű terméktámogatás, valamint folyamatos frissítés tartozik.További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!