AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Nálunk a kívánságok teljesülnek

A korábbiakban közzétett kérdőív kitöltésével rengeteg ügyfelünk hozzájárult ahhoz, hogy minél hasznosabb új funkciókkal bővíthessük programunkat, igényeiknek megfelelően. A válaszok alapján hamarosan megjelenik programunk legújabb verziója, még több funkcióval.

HamarosanCégünk kiemelt figyelmet fordít rá, hogy ügyfeleinek mindig a legjobb, innovatív megoldásokat kínáló termékeket biztosítsa a legjobb áron. Fejlesztéseink során minden esetben figyelembevesszük a hozzánk érkezett fejlesztési javaslatokat, hisz a szoftverek azért készültek el, hogy a vásárlók megelégedésére szolgáljanak.

Kérdőívünk kiértékelése során örömmel vettük tudomásul, hogy ügyfeleink tevékenyen szeretnének résztvenni abban, hogy minél jobb termékeket biztosíthassunk számukra. Ennek köszönhetően hamarosan:

Rengeteg újdonsággal bővítve megjelenik programunk legújabb verziója!

Az új funkcióknak köszönhetően nem csak egy az eddigieknél is jobb programot használhatnak majd, de az ügyvitel menete minden eddiginél egyszerűbbé és kényelmesebbé válik. Olyan újdonságokat is tartogatunk, amelyek egyedül az AXEL PRO Számlázó Programban lesznek elérhetőek elsőként ilyen formában a piacon.

Érdemes figyelemmel követni híreinket facebook oldalunkon, a letölthető androidos alkalmazással, vagy weboldalunkon, hogy elsőként értesülhessen róla, milyen újdonságokra számíthat programjában hamarosan!

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!