AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Számlázás és fizetés az űrben is

A PayPal a SETI-vel karöltve egy olyan fizetési rendszert kívánnak létrehozni, mellyel lehetővé válik az Földön kívüli átutalás és nem lesz szükség az űrben a készpénzre. A nem is olyan távoli jövőben már a civilek is eljuthatnak majd az űrbe és ezt a lehetőséget igyekeznek kiaknázni.

Számlázás és fizetés az űrbenA PayPal Galactic névre keresztelt újdonsággal szeretnék elérni, hogy a jövőben az űrben már ne legyen szükség a készpénz használatára. Ezzel megteremtik az alapjait a majdani űrkereskedelemnek.

A PayPal, a SETI és a Space Tourism Society együttműködésének célja, hogy kidolgozzák a jogi és technikai kereteit a Földön kívüli fizetéseknek.

A PayPal segítségével jelenleg is online, valamint mobiltelefonon keresztül van lehetőség fizetni, így ez egy jó lehetőség arra, hogy az űrben helyettesítsék a készpénzt és egyben kényelmessé tegyék a kereskedelmet.

A weboldal szerint:
Mindenhol ott vagyunk a Földön. Most célba vesszük a végső határokat. A PayPal egyedi nézőpontból tud beszélni a bolygóközi kereskedelem távlatairól, tekintettel arra, hogy 15 éves tapasztalata van a globális online fizetésekben. Ez a feladat azonban olyan nagy, hogy túlnő egyetlen szervezet lehetőségein. Ezért örömmel jelentjük be a PayPal Galactic elindulását, egy jövőbe mutató partnerséget a SETI Intézettel és egyéb tudományos közösségekkel. Egy biztonságos és jól működő űrkereskedelmi rendszer létrehozása nem lesz egyszerű, de a tudományos közösség és a nyilvánosság segítségével, biztosak vagyunk benne, hogy meg tudunk bírkózni a kihívásokkal.Amennyiben a jövőben Ön is űrtúristáskodna és szeretné kényelmesen intézni a számlázást akár a Marson is, mi segítünk ebben. Az AXEL PayNow fizetési móddal egyszerűen kiállítja a számlát, az azon szereplő QR kódot vevője mobiltelefonjával leolvassa és már fizethet is, akár bankkártyával, akár a PayPal rendszerén keresztül. A QR-kód kialakításának köszönhetően az szinte bármilyen környezetben leolvasható, így ha a jövőben akár a Marson, akár a Holdon számlázna, nincs akadálya.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!