AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Öt kulcsos áfarendszer bevezetését tervezik

A gazdasági miniszter majd a miniszterelnök is beszámolt róla, hogy az emberek számára előnyösebb öt kulcsos áfarendszert vezetnék be Magyarországon- bár az EU ezt egyelőre nem engedélyezi.

éfakulcsAz új áfarendszer lényege az lenne, hogy a jelenlegi három kulcsos áfarendszerszerint öt áfakulcsba sorolnák a termékeket. Az társadalom számára szerintük az előnyt az jelentené, hogy az áfakulcsok szerint a mindennapi élethez és a gyerekneveléshez szükséges termékek (pl. élelmiszerek, rezsi, gyermekholmik) az alacsonyabb, azonban a "luxuskategóriájú" árucikkek (pl. ékszerek, drága autók) magasabb áfakategóriákba kerülnének. Ez a tipusú áfacsoportosítás azonban több problémát felvet, egyrészt a kormány kvázi megszabja az embereknek mire helyes és mire nem helyes költeniük, másrészt pedig hatalmas káoszt és rengeteg nehézséget okoz a vállalkozásoknak, főként azoknál, akik kénytelenek mind az öt áfakategóriát alkalmazni.
Egy számlázóprogrammal a vállalkozások megkönnyíthetik önmaguk számára ezt az átállási folyamatot, az új AXEL PRO Számlázó Program korlátlan számú áfakulcsot kezel.További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!