AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Átállás AXEL PRO-ra a régi AXEL-ről

Ha Ön régi 4.9.14, vagy az előtti AXEL verziót vásárolt, akkor a régi AXEL-ből az adatok néhány kattintással áthelyezhetőek az új programba!

Az alábbiakban ismertetjük a lépéseket, amelyek a régi, 4.9.14 verzió, vagy az előtti AXEL programról az új AXEL PRO programra történő átálláshoz szükségesek:

átállás

1. Töltse le és telepítse az új AXEL PRO szoftvert weblapunkról.


A letöltés és telepítés biztonságosan elvégezhető, az új változat nem akad össze a korábbi verzióval, az adatok mindig megmaradnak. Minden újdonság kipróbálható.

2. Az asztalon létrejött új ikonnal indítsa a programot és próbálja ki.


Szoftverünk funkciói korlátlan ideig ingyenesen tesztelhetőek. Mindent teljes mértékben kipróbálhat vásárlás előtt!

3. Vásárolja meg az új AXEL PRO terméket weblapunkon.


A szoftver három változatban érhető el, különböző árakon. A megrendelési űrlapon adhatja le rendelését. Tekintse meg a megrendelés menetét leíró weboldalunkat is.

4. Aktiválja a programot a rendelési kóddal.


A megrendelés és a szoftver árának rendezése után a kapott kódot az új AXEL PRO szoftverbe kell beírni, ezzel élesedik a program és onnantól korlátlan ideig használható.

5. Opcionális: Adatok áthozása a régi programból


Az AXEL PRO szoftverben a Beállítások főmenüben kattintson az Adatok importálása gombon, majd válassza az "Importálás régi AXEL adatbázisból" lehetőséget. A Tovább gomb és az importálási beállítások megadása után kattintson a START gombon és várja meg az átalakítást, amely általában néhány percet vesz igénybe. Az importálásról bővebben az F1 billentyűvel előhozható használati útmutató ad tájékoztatást.

6. Végezze el a beállításokat


A telepítés és a szoftver aktiválása után célszerű rögtön a beállításokkal kezdeni. Kattintson a program kezdő ablakában a Beállítások főmenü ikonján és végezze el a szükséges beállításokat. Az egyes beállítások megadása után érdemes felvinni a programba a gyakran használt árucikkek, szolgáltatások, partnerek adatait. Ez történhet manuális adatfelvitellel az árucikk lista és partnerlista ablakban, vagy importálással is.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!