AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Cég változás és jogi információk

A hatékonyabb működés, a magasabb szintű ügyfélkiszolgálás, valamint a piaci jelenlét erősítése érdekében a Hőplusz Rendszer Kft. szoftverfejlesztési- és forgalmazási üzletágának tevékenységét 2011.11.15.-től az AXEL Professional Softwares Kft. veszi át. A váltással számos pozitív változás jár együtt.

A cégváltás Önre vonatkozóan semmilyen hátránnyal, vagy díjfizetési kötelezettséggel nem jár, az ügyfélszolgálat és a technikai támogatás a megszokott módon folyamatosan biztosított egy éven át.

Az AXEL Professional Softwares Kft. átveszi a korábban a Hőplusz Rendszer Kft. által forgalmazott szoftverekkel:
- AXEL Számlázó Program
- AXEL Számlázó és Készletnyilvántartó Program
- BRUNO Házipénztár Program
- BRUNO PRO Házipénztár Program
- StandUp Standoló Program
- TODOR Határidőnapló Program
kapcsolatban a garanciális, jótállási, szavatossági ügyintézést, a technikai támogatást, az ügyfélszolgálatot, valamint a jogot ezen szoftverek fejlesztésére, forgalmazására és értékesítésére.

A cégváltással számos pozitív változás jár együtt. 2011. november 15.-től szélesebb szolgáltatási palettával és jobb minőségű szolgáltatásokkal rendelkezésre álló AXEL Professional Softwares Kft. fogja a fenti szoftverek ügyfélszolgálatát ellátni és az új cég lesz a fenti szoftverek fejlesztője és forgalmazója.
AXEL Professional Softwares Kft.

Az AXEL Professional Softwares Kft. továbbá piacra dobja a több ezer munkaóra eredményeként megalkotott vadonatúj AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programot. Az AXEL PRO prémium kategóriás szoftver a legmagasabb igényeket támasztó felhasználók számára gazdag és innovatív funkciókat kínál.

A PRO jelzés nélküli AXEL és BRUNO szoftverek értékesítése és fejlesztése 2011.11.15.-től, terméktámogatása pedig 2012.11.15.-től megszűnik.

Profibb ügyfélkiszolgálás, garantáltan egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés telefonon és emailben. A következő hónapokban bebizonyítjuk, hogy az AXEL Professional Softwares Kft.-vel kizárólag jól járhat! Fontos számunkra, hogy ne maradjon egyetlen kérdése sem megválaszolatlanul, és minden olyan panasz vagy probléma megszűnjön, ami eddig esetleg a régi szolgáltatót vagy szolgáltatást jellemezte.

Célunk, hogy a lehető legtöbb ügyet egyszerűen elintézhessék ügyfeleink. 2011. november 15.-től ügyfélszolgálatunk teljes körű tájékoztatást nyújt a változásról, a szolgáltatásainkról, termékeinkről és a legkedvezőbb ajánlatainkról, de kérheti munkatársunk segítségét vásárlással, illetve számlázással kapcsolatban is.

Amennyiben a fentiekkel egyetért, Önnek nincs további teendője.

Amennyiben a fentiekkel nem ért egyet, kérjük hogy postai úton, írásban, tizenöt napon belül nyilatkozzon arról, hogy nem kívánja igénybe venni az AXEL Professional Softwares Kft. szolgáltatásait, valamint lemond az ügyfélszolgálat igénybevételéről. Ha a rendelkezésre álló időtartamon belül ezzel nem él, úgy az a fentiek szerinti szolgáltatóváltozás elfogadásának minősül.

Kövess Twitteren   számlázó program google+   számlázó program youtube

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!