AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Számlázás gyorsítása a vonalkóddal

Vonalkódolvasót már néhány ezer forintért lehet venni. Ha pár darabnál több terméket kezel, akkor nagy segítséget jelenthet a vonalkód használata a számlázásnál és a készletkezelésnél is.

A vonalkódos termékkezeléshez elsősorban vonalkóddal ellátott termékek szükségesek, ha a termékeken nincsenek vonalkódok, akkor Ön is készíthet egy vonalkód nyomtató segítségével.
Másodsorban szükséges egy hagyományos vagy egy kétdimenziós vonalkódolvasó, utóbbi mind a hagyományos, mind a mátrix vonalkódok olvasására képes.
Nem mellékesen szükséges egy megfelelő számlázó program, ami vonalkód kezelésre is alkalmas.

code 128

A vonalkód olvasó segítségével megspórolható az idő az árucikklistáról keresgetésnél. Az árucikklista használatakor nem kell fejben tartani az áru cikkszámát vagy éppen a pontos nevét, méretét, hanem a rajta elhelyezett vonalkód leolvasásával egy mozdulattal felvihető a számlára vagy előkereshető az árucikkek közül az adott tétel.

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programban vonalkódokat rendelhet a termékekhez és kódokkal láthatja el partnereit is.
A vonalkód használata nem csak termékek esetében lehetséges, hanem partnereihez is rendelhet kódot, amit az ügyfél vagy bediktál, vagy egy vonalkóddal rendelkező vevőkártyáról leolvashat, evvel is időt takarítva meg a partnerlistán keresésnél vagy számlázásnál, nyomtatvány kiállításnál.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!