AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Milyen csomagot válasszon?

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Programnak jelenleg három, különböző igényeket kielégítő csomagja található meg.

AXEL PRO LITE

Az AXEL PRO LITE Számlázó Programunkat azon ügyfelek számára ajánljuk, akik a legegyszerűbb, alap megoldást szeretnék használni vállalkozásuk eladásainak rögzítéséhez. Olyan kis vállalkozásoknak ajánljuk, akik csak forintos számlákat készítenek és nincs szükségük készletkezelésre sem.

AXEL PRO PLUS

Az AXEL PRO PLUS Számlázó és Készletnyilvántartó Programunkat azon ügyfelek részére ajánljuk, akik nem érik be az egyszerűbb megoldásokkal, hanem professzionális megoldásra van szükségük, egyszerű és közérthető kezelőfelülettel. A PLUS csomag az alapfunkciókon kívül (számlázás, készletnyilvántartás), a vállalkozásokban jól használható egyéb funkciókat is tartalmazz. Néhány ilyen funkció: szállítólevél készítés, áfa összesítő bizonylatkészítés, statisztikák és grafikonok készítése, garanciális visszatartás kezelése, rendszeres számla ismétlődés használata.

AXEL PRO MAX

Az AXEL PRO MAX Számlázó és Készletnyilvántartó Programunkat azon profi ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek szükséges a hálózati, több felhasználós kezelése a programnak, illetve azoknak, akik webáruházukat össze szeretnék kötni egy professzionális, könnyen kezelhető programmal.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!