AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Számla tömb vagy Számlázó program?

Mielőtt még ekkora teret hódítottak a számítógépek és az általuk kínált egyszerűbb cégvezetési módszerek, szoftverek (házipénztár, számlázó program), mindenki számlatömböt használt. Sokan még ma is ragaszkodnak a számlatömbökhöz, mert tévesen egyszerűbbnek és praktikusabbnak tartják, holott ez nem igaz és sok időt vesz igénybe az állandó körmölés.

Egy számlázó program használata nem csak gyorsabb, hanem költséghatékonyabb megoldás lehet a vállalkozások nagy részének.

Mivel gyorsíthatja egy ilyen program a számlázást?

-Partnerlista: A partner listán tárolhatja az Öntől vásárlók adatait, így ezeket az adatokat pár gombnyomással fel is tüntetheti a számlán.

-Készletnyilvántartás: Az árlista/készletnyilvántartás is nagyban könnyítheti a számlázást, ha a számlázó programban található készletnyilvántartó rendszer, akkor már külön programot nem is kell vásárolni, illetve ha a számlára új tételt szeretne felvinni, már egy meglévő lista alapján dolgozhat és pár kattintással fel is tüntetheti a számlán a tételeket.

-A számlázó szoftverekben, nem kell számológéppel bajlódni, maga a program kiszámolja a tételeknek megfelelően a végösszegeket, nem kell áfával szorozgatni.

-Lerövidítheti és felgyorsíthatja a számlázás menetét.

-A mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően állíthat ki számlát, ízléses megjelenéssel.

számlázó program

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!