AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Legyen részese az innovációnak!

Az AXEL Professional Softwares Kft a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet arra a fejlesztések során, hogy ügyfelei számára prémium kategóriás termékeket kínáljon a legjobb áron.

Segítse munkánkat
Most Ön is részese lehet annak, hogy eddigi profi szolgáltatásainkat és termékeinket mégtovább fejlesszük, ehhez csak a kérdővet kell kitöltenie.

A kérdőív kitöltésével automatikusan hozzájut egy 3000 Ft értékű kuponhoz.

Segítse Ön is munkánkat a kérdőív kitöltésével, cserébe nem csak a nyereménnyel jutalmazzuk, hanem válaszaival részese lehet az innovációnak is!

A kérdőív kitöltéséhez kattintson a start gombra!

Kitöltéshez kattintson itt!


Cégünk kiemelt figyelmet fordít rá, hogy ügyfeleinek mindig a legjobb, innovatív megoldásokat kínáló termékeket biztosítsa a legjobb áron. Fejlesztéseink során minden esetben figyelembevesszük a hozzánk érkezett fejlesztési javaslatokat, hisz a szoftverek azért készültek el, hogy a vásárlók megelégedésére szolgáljanak.

Ügyfélszolgálatunkon kiemelten képzett kollégák nyújtanak segítséget minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt, nálunk egy ügyfélnek sem kell amiatt aggódnia hogy hetek, vagy hónapok multán (esetleg sohasem) kap választ. Ráadásul mindezt a szoftverek mellé ingyenesen.


További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!