AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Miben más az AXEL PRO?

Az AXEL Professional Softwares Kft termékei a legnépszerűbbek közé tartoznak az ügyviteli szoftverek között. Azonban nem véletlenül emelkednek ki ezek az irodai programok tömegéből. Az alábbiakban bemutatjuk, miben különbözünk a többi fejlesztő cégtől.

Miben más?
Egyedi, innovatív funkciók
Az AXEL PRO Számlázóprogram olyan egyedi, másoknál nem megtalálható funkciókat tartalmaz, mint például a PayNow fizetési mód, vagy az Adószám ellenőr funkció, mely által pár kattintással ellenőrizhetik ügyfeleink partnereik állapotát. A program tartalmaz térképet, melyen akár a partnerhez megtervezhető az útvonal, illetve a programban található adatok mobiltelefonról is lekérdezhetőek. A szoftver remek statisztika készítési lehetőségeket tartalmaz rengeteg féle szűrési lehetőséggel.

Kimagasló ügyfélszolgálat
Termékeink ára a profi ügyfélszolgálatot is tartalmazza, kollégáink szakértelme kimagasló. Munkánk során még soha nem fordult elő, hogy valamely ügyfélkérdésre vagy igényre ne érkezett volna tőlük rövid időn belül pontos és részletes válasz. A visszajelzések alapján ügyfélszolgálatunk kedves és segítőkész, ezen szolgáltatásunkkal is igyekszünk kiemelkedni a tömegből. A referenciáink között számtalan alkalommal említésre kerül kollégáink szaktudása, gyorsasága, segítőkészsége.

Még mindig alacsony árak
Egy szoftvernél a tudásán kívül fontos tényező az ára is, illetve az ár/érték arány. Árainkat igyekszünk a mai gazdasági helyzet által megengedhető legalacsonyabban tartani, hogy minden leendő ügyfelünk megvásárolhassa szoftvereinket. Tudjuk, hogy a mai világban nincs könnyű dolguk a cégeknek, így igyekszünk ezt megkönnyíteni részünkről azzal, hogy a professzionális szoftvereinket diszkont áron kínáljuk.

Garantáltan legális programok
Szoftvereink fejlesztése során folyamatosan kapcsolatban állunk a NAV-val, így programjaink mindig a legújabb jogszabályoknak megfelelően készülnek és frissülnek. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink teljes biztonsággal használhassák szoftvereinket és ne kelljen a szoftver hibájából adódó NAV büntetéstől tartaniuk.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!