AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Segítse könyvelője munkáját!

Az AXEL PRO Számlázó Program legújabb fejlesztésének köszönhetően jelentősen megkönnyítheti könyvelőjének munkáját, így meggyorsíthatja és könyebbé teheti a könyvelést.

Segítse könyvelője munkáját A cégek havi könyvelése amúgy is rengeteg munkával jár, hát még ha egy cég havonta több száz számlát állít ki. Ekkora adatmennyiség feldolgozása esetén a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulnak tévedések. Rengetegen még mindig papír alapon adják oda könyvelőjüknek a számlákat, azonban ez a mai világban rettentően idő és pénzpazarló megoldás.

Erre kínál megoldást az AXEL PRO Számlázó Programban található új funkció, mely által könyvelője részére elektronikusan juttathatja el a havi számlák listáját. Az adatok lementhetőek adathordozóra, vagy akár egyből e-mailben küldhetőek könyvelője részére, amit ő az RLB könyvelőprogramba néhány kattintással beimportálhat, és elkerülhetőek a papír alapú könyvelésből adódó tévedések. Ezzel a megoldással nem csak könyvelője és saját munkáját könnyítheti meg, hanem rengeteg időt is megtakaríthat mindkettőjük részére és elkerülhetőek a papír alapú ügyvitelből adódó hibák.

Ezen kívül az AXEL PRO Számlázó Program az egyedülállóan rugalmas integrációs lehetőségeknek köszönhetően kitűnően használható más szoftverekkel történő összeköttetésre is. Az Áfa összesítő funkcióval tovább könnyítheti könyvelője munkáját, mert a nyomtatványon nem csak az elkészített száűmlák, hanem a bejövő számlák is megtalálhatóak áfa kulcsok szerinti bontásokban. A szoftverrel az új szabályozásnak megfelelően lehetőség van a 2 millió forint feletti tételes áfatartalom jelentéshez is dokumentum nyomtatásra.

Így önmagát és könyvelőjét is rengeteg pluszmunkától kíméli meg, ráadásul a megtakarított időt cége fejlesztésére fordíthatja.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!