AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Ön megbízik partnereiben?

A mai világban sajnos luxus dolog a bizalom. A kereskedelemben egyenesen elengedhetetlen partnereink ismerete, hiszen sokszor ezen áll, vagy bukik a cég bevétele.

Adószám ellenőr
Képzelje el a helyzetet, hogy megköt egy igen kedvező szerződést egy új partnerrel. Cége bevétele fellendülhet, a cég tovább fejlődhet.

Már el is képzelte, hogy az összeget új eszközökre, vagy fejlesztésekre fordítja. Átadja partnerének a terméket, vagy elvégzi a munkát, majd kiállítja a számlát, amit továbbít felé.
A számla fizetési határideje lejár, azonban az összeg nem érkezik meg Önhöz. Ön igyekszik utánajárni a pénzének, hiszen nem kevés összegről van szó.

Végül kiderül, hogy a partner cége felszámolás alatt van és a cég fizetésképtelen. Ugye nagyon kellemetlen helyzet? Ráadásul cége számára jelentős veszteség.


Azonban nem kell átélnie mindezt az AXEL PRO Számlázó Program legújabb funkciójának köszönhetően!

A szoftverbe épített adószám ellenőrrel már a számla kiállítása előtt egyszerűen ellenőrizheti partnerét és így biztos lehet benne, hogy olyan céggel kerül kapcsolatba, amely nem áll semmilyen eljárás alatt. A szoftver 9 közhiteles, összesen több mint 1,5 millió adószámot tartalmazó adatbázisban ellenőrzi pillanatok alatt, hogy partnere, vagy beszállítója szerepel-e az adózók nyilvántartásában, folyik-e ellene végelszámolási eljárás, esetleg törölték vagy felfüggesztették-e a céget.

Az adószám ellenőr funkció nem csak számla kiállításakor, hanem a befogadásakor is működik, így ellenőrizheti beszállítóit is. Ez azért is fontos, mert a jogszabályok megkövetelik, hogy számla készítése vagy befogadása előtt ellenőrizni kell a partnert.

partnerek
A program ezen kívül figyeli, hogy a beírt adószám formátuma megfelelő-e, így elkerülhetőek az elgépelésből adódó sztornó számlák, valamint meggyorsítja a munkát azzal, hogy Ön beírja partnere adószámát, a program pedig másodpercek alatt rögzíti a hozzátartozó cégadatokat, így nem kell azt is begépelnie, ezzel időt takaríthat meg.

Használjon AXEL PRO Számlázó Programot és nyugodtan hátradőlhet, hiszen számíthat rá, hogy pénze biztosan megérkezik Önhöz.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!