AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Csökkenhet az élelmiszerek áfája?

A Magyar Hírlap információi szerint a márciusi kormányülésen kerülhet napirendre az alapélelmiszerek áfa-csökkentésére vonatkozó előterjesztés.

Csökkenhet az áfaIsmét napirendre kerül az élelmiszerekre vonatkozó áfa-csökkentés lehetősége a Magyar Hírlap értesülései szerint.

A lapban közzétett információk szerint, a március közepén tartandó kormányülésen terjeszti elő az agrár tárca az áfa-csökkentési javaslatát. A javaslatban állítólag nem szerepel az egységes áfa-csökkentés, azonban az adó csökkentését több termékre is kiterjesztenék.

Czerván György államtitkár a lapnak tett nyilatkozata szerint: "Nagyon fontos kormányzati lépés lenne az általános forgalmi adó csökkentése. Elősegítené például a feketegazdaság visszaszorítását. Nagyon remélem, hogy siker koronázza az erőfeszítéseinket, és a kormány elfogadja a tárca tervezetét”.

A Magyar Nemzet az államtitkár nyilatkozatát idézve arról tett közzé információt, hogy az áfa-csökkentés az alapélelmiszerek bővebb körét is érintheti.

Az élelmiszerek áfájának csökkenése jelentősen megkönnyítheti az országban élők életét, az AXEL PRO Számlázóprogrammal pedig az átállás is könnyű lesz, hiszen nem csak több féle áfa vihető fel a szoftverbe korlátlan számban, hanem ennek plusz költsége sincs, mert fejlesztőink úgy alkották meg a szoftvert, hogy a felhasználók bármikor megváltoztathassák pár kattintással az áfát.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!