AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

4000 like: az AXEL Professional a legkedveltebb az ügyviteli cégek között

Az AXEL Professional Softwares Kft. lett a legnépszerűbb ügyviteli programokkal foglalkozó cég a facebookon, ahol rajongóink száma mára meghaladja a 4000-et.

4 000 LikeAhogy azt a facebook oldalunk és honlapjainkon található referenciáink is mutatják, cégünk nagy népszerűségnek örvend ügyfeleink és leendő ügyfeleink között.

Nem véletlen, hogy a gazdasági válságban is hihetetlen sikereket érünk el: Folyamatosan fejlesztjük szoftvereinket, folyamatosan a NAV-val közösen nyomon követjük a jogszabályi változásokat, mindig törekszünk arra, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, valamint ügyfélszolgálatunk hatékonyságával.

Nem véletlen, hogy Magyarország legkedveltebb ügyviteli szoftverekkel foglalkozó facebook oldala lettünk!

Sikerességünk titkai:

Szoftvereink

Professzionális és innovatív szoftvereinknek köszönhetően egyre népesebb a rajongótáborunk, mert ügyfeleink tudják, nálunk nem csak egy programot vásárolnak, hanem egy komplett szolgáltatást. Szoftvereinket folyamatosan fejlesztjük a hatályos jogszabályok monitorozásával és az ügyfélvisszajelzések figyelembevételével. Így aki tőlünk vásárol ügyviteli programot, az biztos lehet benne, hogy mindig naprakészen vezeti cégét.

Ügyfélszolgálat

Termékeink ára a profi ügyfélszolgálatot is tartalmazza, kollégáink szakértelme kimagasló. Munkánk során még soha nem fordult elő, hogy valamely ügyfélkérdésre vagy igényre ne érkezett volna tőlük rövid időn belül pontos és részletes válasz. A visszajelzések alapján ügyfélszolgálatunk kedves és segítőkész, ezen szolgáltatásunkkal is igyekszünk kiemelkedni a tömegből.

Vásárlóink

ügyfeleinkNépszerűségünket nem csak a facebook kedveléseink száma, hanem ügyfeleink visszajelzései is alátámasztják, a honlapokon megtalálható referenciák szerint:

"Messze a legjobb ügyfélszolgálat, akikkel valaha is találkoztam!"

"Gratulálok, messze a legjobban kezehető számlázóprogram a tiétek a piacon!"

"Gratulálok, nagyon tetszetős és egyszerűen kezelhető a számlázó program. Már nagyon sokat kipróbáltam, de eddig ez tetszett a legjobban."

"Imádom a programotokat, nagyon szuper!"

"Az elmúlt napokban több számlázóprogramot kipróbáltam, az AXEL messze a legjobb a piacon!!!"

"A legújabb verziójú axel program maximálisan elnyerte eddig is meglévő tetszésünket!"

"Ezzel a szakmai munkával, ezzel az árszinttel és a hozzá kapcsolódó minőséggel, valamint ezzel a segítőkészséggel biztosra vehető a vállalkozásuk sikeressége."

"Ügyfélszolgálat 5ös."

4000 likeKöszönjük több mint 10.000 felhasználónknak, hogy ennyien bíznak bennünk és kedvelnek minket, a jövőben ugyanezt a színvonalat kívánjuk képviselni, hogy továbbra is boldogan és elégedetten használhassák szoftvereinket.

Köszönettel:
AXEL Professional Softwares Kft. Csapata

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!