AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Ne csak számlázzon

Az AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program innovatív megoldásainak köszönhetően kitűnően alkalmas bármilyen más programmal történő összekötésre, így adatok küldésére és fogadására.

KapcsolatAz AXEL PRO Számlázó Program az egyedülállóan rugalmas integrációs lehetőségeknek köszönhetően kitűnően használható más szoftverekkel összekötve. A program XML fájlokat küld és fogad, mely módszerrel egyszerűen megoldható a kapcsolat akár egy webáruházzal, akár például egy erre alkalmas könyvelő programmal.

A program professzionális használati útmutatójában nem csak az összekötéshez található meg részletes leírás, hanem előre elkészített mintafájlok alapján könnyedén megalkothatóak a saját fájlok is.

Az XML küldés és fogadás által lehetőség van például a webshop-ban leadott megrendelések automatikus letöltésére és számlázására; feltölteni az árucikkeket a webáruházba a szoftverből; vagy akár külső szoftver által kezdeményezett automata vagy félautomata számlázásra is. Az integráció segítségével már a bizonylat kiállításkor küldhetőek az adatok automatikusan feldolgozható formátumban egy külső szoftverbe, valamint ezen kívül számos más lehetősége is van a funkció hasznosításának.

A fent említett interfészen kívül számos más lehetőséget is biztosít a szoftver adatok kinyerésére, továbbítására illetve befogadására. A számlázóban szereplő táblázatok többsége exportálható XLS illetve CSV valamint PDF formátumba is, valamint az adatok akár közvetlenül szoftverből azonnal küldhetőek e-mailben is, beimportálásukra pedig szintén többféle formátumban van lehetőség. A számlázóprogram ezeken kívül összeköthető a házipénztár- és a nyomtatványkitöltő programmal, így egy egyszerűen kezelhető, komplett ügyviteli rendszer valósítható meg.

Érdemes a szoftver demo verzióját letölteni, mert a funkciók már abban is kipróbálhatóak és tesztelhetőek, így minden ügyfelünk a saját szemével győződhet meg a lehetőségek széles tárházáról, amelyet a szoftver az összekötési opciói által nyújthat.

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!