AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Ne maradjon le

Már több vonalon is követhetőek a cégünkkel kapcsolatos új információk, az üzleti élettel kapcsolatos cikkeink, illetve az aktuális jogszabályváltozásokról szóló hírek. Érdemes több szálon is követni minket, így biztosan nem marad le semmiről.

Hírek, újdonságok
Cégünk több féle módon tájékoztatja ügyfeleit az üzleti élettel kapcsolatos aktualitásokról, az új jogszabályokról és a velünk kapcsolatos változásokról.Facebook

Facebook oldalunk az elmúlt alig egy év alatt az ügyviteli szoftverek között a legnépszerűbbé vált. Érdemes követni cégünket rajta, hiszen folyamatosan jelentkezünk érdekes hírekkel, friss jogszabályokkal, nyereményjátékokkal. A lájkoláson kívül célszerű feliratkozni is oldalunk követői közé, ehhez a Tetszik gomb jobb oldalán található Beállításokra kell kattintani, majd ott a “Hozzáadás az érdeklődési kör listákhoz...” lehetőségre. Így biztosan nem marad le semmiről.


Szakmai hírlevél

Havonta küldött szakmai hírlevelünkkel segítjük ügyfeleinket abban, hogy le ne maradjanak semmilyen fontos jogszabályváltozásról, vagy programfrissítésről.


RSS

RSS feed csatornánkon szintén nyomonkövethetik az aktualitásokat, ez akár a levelezőprogramban, vagy egy RSS olvasóban is fogadható.


Egyéb

A rövid hírek kedvelői Twitteren is nyomonkövethetik híreinket, cikkeinket.

A fentieken kívül minden aktuális információ, hír és cikk megtalálható szoftvereink weboldalain is, így érdemes azokra is időnként rápillantani.
Számlázó hírek
Házipénztár hírek
Útnyilvántartó hírek
Nyomtatványkitöltő hírek

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!