AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Hogyan takaríthat meg időt?

Talán sokan nem tudják, de az AXEL Professional Softwares Kft. által készített és forgalmazott szoftverekhez nem csak profi terméktámogatás jár ügyfélszolgálatunk által, hanem minden program tartalmaz egy professzionális súgót is, mely bármikor elérhető a programból, illetve weblapunkról. Ennek segítségével szinte minden kérdésre másodpercek alatt megtalálható a válasz bármikor.

-Használati útmutató-Bár sok program rendelkezik használati útmutatóval, a legtöbb ilyen súgó nem egyértelmű, vagy tényleg csupán alapinformációkat nyújt.
A cégünk által fejlesztett és forgalmazott szoftverekhez nem csak profi ügyfélszolgálatunk által érhető el terméktámogatás, hanem a szoftverekbe beépítve megtalálható egy olyan innovatív, professzionális használati útmutató, mely a gyakran felmerülő kérdésekre részletes, pontos, széles spektrumú útmutatót kínál a még könnyebb kezelhetőség érdekében.

Fejlesztőink rengeteg munkaórát áldoznak arra szoftvereink megalkotása során, hogy ügyfeleink egy olyan útmutatóval rendelkező programot kaphassanak, mely egyszerűen, hétköznapi nyelven nyújt profi útmutatást minden felhasználónk számára.
A súgó nem csak tartalmazza a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat, közérthetően, azonban mégis professzionálisan, hanem témaköreiben könnyedén meg is kereshetőek pár másodperc alatt a válaszok a kereshető tárgymutató segítségével illetve az útmutató az (F1) gombbal a szoftver bármely részén előhívható.
-Gyors segítség-
A programban beépítve segítő buborékok is találhatóak, melyek a kurzort bármelyik gomb fölé mozgatva , megjelennek és azonnali információval szolgálnak.

Az útmutató használatával rengeteg idő megspórolható mert a programból közvetlenül elérhető, így nem kell e-mailt küldeni, vagy telefonálni. Tehát használata nem csak idő, hanem költséghatékony is, mert így megspórolható a telefonszámla és az ehhez kapcsolódó költségek.

Amennyiben a használati útmutatóban nyújtott részletes információkon kívüli komplexebb kérdés merülne fel, úgy professzionális, és a visszajelzések alapján nagyon kedvelt ügyfélszolgálatunk is szívesen segít a megoldásban. Kollégáink elérhetőek telefonon (+36 20 583 44 05), skype-on, chaten illetve e-mailben (info @ axel-szamlazo.hu) és minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt nyújtanak hatékony megoldást.
-Súgó-További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!