AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

A bajnokok velünk számláznak

A Star Sport Akadémia célja a gyermekek sport szeretetre nevelése, sikerességüket jelzi, hogy tagjaik közt jegyeznek több olimpikont is, köztük Cseh László sokszoros magyar-, és európa bajnok, világbajnok úszót. Cégünk pozitívan értékeli tevékenységüket, ezért támogatjuk őket.

Cégünk is lényegesnek tartja az egészséges életmódot és a sportot, ezért fontosnak tartjuk az általuk vállalt küldetést. Az akadémia céljaként tűzte ki a gyermekek sport szeretetre oktatását és ez melett megfelelő szellemi és pszichikai fejlődését is. Olyan sportolókat köszönhetünk nevelésüknek, mint például Cseh László.

Olimpikonunk már négy és fél éves korában megtanult úszni, a Spartacusban kezdte pályafutását. 2002-ben szerezte meg első érmét a riesai Európa-bajnokságon, harmadik helyezettként a 400 méteres vegyes úszásban. Ezek után szinte nem volt olyan verseny pályafutása alatt, amiről ne éremmel érkezett volna haza. A 2004-es athéni olimpia előtt megsérült, azonban ennek ellenére is egy bronzéremmel illetve egy 4., 6. és egy 7. helyezést ért el. Az idei olimpiáról szintén bronzéremmel tért haza. Cseh Lászlót a jelenlegi magyar válogatott legjobbjaként tartják számon.

A rendszeres sportnak köszönhetően nem csak a test válik erősebbé, egészségesebbé, hanem javul tőle a szellemi teljesítőképesség, jobb a közérzet. Ezenkívül akik valamilyen sportot űznek, azoknak általában jobb a hangulatuk, mert a testmozgás következtében endorfint termel a szervezet.

Szoftvereink biztosításával támogatjuk a Sport Akadémia tevékenységét, és büszkeséggel tölt el minket, hogy egy többszörös bajnokunk karrierjét, illetve felkészülését is segíthetjük közvetve azzal, hogy az őt edző sportegyesület tevékenységét megkönnyítjük.
BajnokokA sportakadémia elérhetősége: www.starsportakademia.com

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!