AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

Pornósoknál huncutkodik a NAV munkaidőben

Bizonyára a NAV dolgozói előtt sem ismeretlen a livejasmin.com pornóoldal, így nem véletlen az, hogy a napokban több, mint száz munkatársuk vonult ki az üzemeltető céghez személyesen, ellenőrzés címszóval.


-Felnőtt tartalom- A héten nagy erőkkel rohanta le a NAV a Docler Holding irodáját, ami többek között a világszerte ismert webkamerás oldalt, a livejasmin.com-ot is működteti. A hivatalnak több mint száz 100 dolgozója vonult ki a helyszínre, ahol bár lányokat nem, azonban számukra érdekes információkat találtak és több számítógépet valamint iratokat foglaltak le. A NAV szóvivője megerősítette az információkat, azonban bővebb adatokat nem tettek közzé.

A Docler Holding több mint negyven vállalatot tartalmaz és több száz főt foglalkoztat, főként internetes fejlesztéssel foglalkozik, azonban hozzájuk köthető a világszerte ismert és látogatott livejasmin.com oldal is. Ez a site a webkamerás szexoldalaknak az egyik legnépszerűbbje, a statisztikák szerint a legnagyobb látogatottságú oldal, amely felnőtt tartalmakat közöl, illetve a világon a 46. legnézettebb weblap, ezzel megelőzve a CNN-t például, így nem lehet véletlen, hogy a hivatlnak ilyen nagy számú dolgozója volt kíváncsi a háttérben zajló tevékenységekre. A kultúrális adóról szóló törvény is első helyen említi a pornográf oldalakra vonatkozó szabályokat.

Az oldal éves forgalmát csak becsülni tudják, azonban ez így is százmillió dolláros nagyságrendre tehető, így a vállalat a héten több helyen közzétett információk szerint kiemelt adózónak számít. A Docler Holding nyilatkozata szerint nem érte őket meglepetésként a vizsgálat, évente többször ellenőrzik őket, azonban közzétételük szerint számítógépeket nem vittek el tőlük az ellenőrzések során.

Mint az idei hírekből kiderült, a NAV kollégái nem szívbajosak, ha ellenőrzésről van szó, hiszen a pornóoldal tulajdonosán kívül idén a hírek szerint jártak már plasztikai sebésznél, jósnőnél, vettek dinnyét illetve rendeltek pizzát, valamint kénytelenek még önmagukat is ellenőrizni, hiszen szerepelnek saját adóslistájukon. Ahhoz, hogy ne kelljen egy ellenőrzéstől tartani, érdemes az adózásra vonatkozó szabályokat betartani és számlázó programot használni, ezt javasoljuk a szexiparban dolgozóknak is (de a tőlük kapott számlát nem lehet üzleti költségként leírni).
-Lányok-


További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!