AXEL PRO Számlázó Program AXEL PRO SZÁMLÁZÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   számlázó program youtube   számlázó program facebook

Cikkek, hírek, tudnivalók

Szoftverünkkel, jogszabályokkal, céges ügyvitellel
kapcsolatos írások, amelyekről nem érdemes lemaradnia.


 

A jósnő nem látta előre a NAV vizsgálatot

A napokban a NAV ellenőrei egy jósnőt buktattak le, mert jóslatairól nem adott számlát, illetve egyéb hiányosságokkal is rendelkezett.

-Jósnő-A jósnő nem rendelkezett sem adószámmal, sem működési engedéllyel , illetve szolgáltatásairól nem adott számlát. Ennek ellenére igen népszerű volt mind Magyarországon, mind a környező országokban.
A Heves megyei adóhivatal ellenőrei jóslásra jelentkeztek be hozzá, azonban a jósnő saját sorsát nem látta előre, így jelenleg több százezer forintos bírságra számíthat.
Az előre bejelentkezett hivatalnoknak a tenyeréből, illetve kártyából jósolt, majd 25 000 ft-ot kért szolgáltatásaiért. Amikor az ellenőr tájékoztatta, hogy ennyi pénzre nem számított, így csak 5000 ft van nála, akkor a hölgy azt elfogadta, majd újabb jóslást ajánlott, minek eredményét a legközelebbi találkozáskor közölte volna 40 000 ft-ért. A NAV ellenőrei ekkor fedték fel magukat és tájékoztatták a hölgyet vállalkozásának hiányosságairól, amiket ha előre lát, jelentős összeget spórolhatott volna meg.
Az AXEL PRO Számlázó Programmal nem kell előre látni egy esetleges NAV ellenőrzést, mert használatával kiküszöbölhetőek a büntetést eredményező hiányosságok és könnyed kezelhetőségével gördülékennyé teszi a mindennapi tevékenységeket mindenki számára, legyen szó Kft-ről, Bt-ről, egyéni vállalkozóról, jósnőről, könyvelőről, alapítványról, hivatalról...

További cikkek...

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!